Ανεβάζει στροφές η «αλμπισελέστε»

Η Αργεντινή επικράτησε 97-78 της Κροατίας και έδειξε πως ανεβάζει στροφές, εν όψει της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Η Αργεντινή επικράτησε 97-78 της Κροατίας και έδειξε πως ανεβάζει στροφές, εν όψει της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η «αλμπισελέστε» υποδέχτηκε τους Κροάτες στην Κόρδοβα, με τον Μανού Τζινόμπιλι να είναι το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης και να βραβεύεται για την προσφορά του στην εθνική Αργεντινής. 

Οι Αργεντινοί φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον παίκτη των Σαν Αντόνιο Σπερς στην τελευταία εντός των συνόρων εμφάνισή του με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας τους. Ο βετεράνος γκαρντ είχε μόλις τρεις πόντους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πρώτος σκόρερ για τους Αργεντινούς ήταν ο Αντρές Νοτσιόνι με 19 πόντους, ενώ από την πλευρά των Κροατών ο Μάριο Χεζόνια είχε 17 πόντους. 

Οι πόντοι:

Αργεντινή: Καμπάτσο 8, Τζινόμπιλι 3, Νοτσιόνι 19, Σκόλα 12, Ντελία 6, Μπρουσίνο 2, Ντεκ, Λαπροβιτόλα 7, Μαϊνόλντι 6, Ακούνια 12, Ντελφίνο 13, Βαουλέτ 9. 

Κροατία: Ούκιτς 11, Σίμον 10, Μπογκντάνοβιτς 10, Σάριτς 5, Μπίλαν 6, Στίπτσεβιτς, Πλάνονιτς 2, Χεζόνια 17, Σάκιτς 5, Μπάμπιτς 3, Κρούσλιν 4, Αράποβιτς 5.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.