Πέρασε και από το Μοσχάτο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ελευθερίας με 80-58 στο Μοσχάτο για την 18η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και κατέκτησε την 133η συνεχόμενη νίκη του σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. 

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ελευθερίας με 80-58 στο Μοσχάτο για την 18η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και κατέκτησε την 133η συνεχόμενη νίκη του σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. 

Η γηπεδούχος προηγήθηκε στο δεκάλεπτο (19-17), οι “ερυθρόλευκες” ήταν κυριαρχικές στο δεύτερο δεκάλεπτο και προηγήθηκαν με +16 (28-44), όμως η Ελευθερία μείωσε και πάλι σε 50-55 στο 30΄. Εντούτοις στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ετρεξε επιμέρους σκορ 2-14, “άνοιξε” το ματς στο 52-69 και ουσιαστικά τελείωσε το ματς. 

Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν η Τζάκι Γέμελος με 16 πόντους, ενώ 13 πόντους είχε η Μπασάρα Γκρέιβς.

Για την Ελευθερία η Αλεξανδρή είχε 18 πόντους, με τις Γκίλντεϊ και Τζέιμς να προσθέτουν από 13. 

Τα δεκάλεπτα: 19-17,  28-44,  50-55, 58-80

 Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι: «Παίζαμε με την δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, που διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και ήταν ένα ματς εκτός έδρας. Έπρεπε να έχουμε σοβαρότητα από την αρχή αλλά είχαμε κάτι κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Η δική μας ομάδα γενικότερα θα πρέπει να παίζει 40 λεπτά συγκεντρωμένη. Και είναι κάτι που το ξέρουν όλοι στην ομάδα. Θεωρώ ότι σήμερα δεν το είχαμε αυτό και είχαμε κάτι κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας τα οποία πρέπει να κάτσουμε να τα δούμε και να τα βελτιώσουμε στη συνέχεια. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ο κόσμος που ήρθε το ευχαριστήθηκα και εμείς θα συνεχίσουμε την δουλειά μας».

Η Μπασάρα Γκρέιβς δήλωσε από την μεριά της: «Πιστεύω ότι βγήκαμε στο παρκέ και δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση. Δεν παίζαμε όπως έπρεπε στην επίθεση και γενικά δεν ήμασταν καλά ομαδικά. Ειδικά στην άμυνα. Στο 4ο δεκάλεπτο ξυπνήσαμε, παίξαμε σαν ομάδα και κάναμε πράγματα που έπρεπε από την αρχή να τα κάνουμε. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.