Στην Άγκυρα για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Στην πρωτεύουσα της Τουρκίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, με τις νταμπλούχες Ελλάδας να ετοιμάζονται για το επαναληπτικό παιχνίδι της φάσης των "16" του Eurocup κόντρα στην Orman Genclik (29/1, 15:00). 

Στην πρωτεύουσα της Τουρκίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, με τις νταμπλούχες Ελλάδας να ετοιμάζονται για το επαναληπτικό παιχνίδι της φάσης των “16” του Eurocup κόντρα στην Orman Genclik (29/1, 15:00). 

Οι «ερυθρόλευκες» μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ακόμα και με ήττα με 7 πόντους, καθώς στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ επικράτησαν με 72-64, όμως στην Άγκυρα βρίσκονται έχοντας στο μυαλό τους μονάχα τη νίκη. Ο Γιώργος Παντελάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριές του.

H αποστολή του Θρύλου για το παιχνίδι αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε ότι: «Ξέρουμε ακριβώς θα αντιμετωπίσουμε στον επαναληπτικό της Άγκυρας. Πρέπει να εμφανιστούμε βελτιωμένοι απο το πρώτο παιχνίδι κυρίως στο κομμάτι των αμυντικών ριμπάουντ και σε κάποια κομμάτια επάνω στην άμυνά μας, τα οποία τα δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα στην επίθεση βάλαμε κάποια καινούρια πράγματα και διορθώσαμε κάποια άλλα ώστε να τα ταιριάξουμε στις συνθήκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Τώρα ο στόχος μας είναι να πάμε και να κερδίσουμε και το σκορ και η διαφορά των οχτώ πόντων από το ματς στο ΣΕΦ δεν υπάρχει στο μυαλό μας. Είναι κάτι που ενδεχομένως θα το δούμε στα τελευταία δύο λεπτά και αναλόγως την ροή του παιχνιδιού να το διαχειριστούμε. Ο βασικός της ομάδας όμως είναι στην Τουρκία να παίξει όσο καλύτερα μπορεί και όσο ανταγωνιστικά γίνεται για να γυρίσει στην Ελλάδα με τη νίκη και την πρόκριση».

Η Εβίνα Σταμάτη τόνισε: «Είναι ένας τελικός για εμάς. Δεν υπάρχει ούτε στιγμή στο μυαλό μας το πρώτο παιχνίδι. Στην Τουρκία πηγαίνουμε για να πάρει τη νίκη και να επιστρέψουμε με χαμόγελα στην Ελλάδα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ στα κομμάτια που υστερήσαμε στο πρώτο ματς και θεωρώ ότι εάν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες στο πλάνο μας, έχουμε πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.