Σωτηρίου: ”Τιμή μου αλλά πρέπει να φύγω”

Η Κατερίνα Σωτηρίου με δημοσίευση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

H 36χρονη φόργουορντ ανέφερε στα social media:

«Όποιος έχει φορέσει μια τόσο σπουδαία και βαριά φανέλα όπως αυτή του Ολυμπιακού, όσο και αν το επιβάλλουν οι συνθήκες να αποχωρήσει, νιώθει μια τεράστια συναισθηματική φόρτιση που πρέπει να εξωτερικευθεί.

Για αυτό λοιπόν θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως την Διοίκηση μας και όσους συνεργάστηκα στον Ολυμπιακό, τις συμπαίκτριες μου και πάνω από όλα τον καταπληκτικό κόσμο μας.

Αυτή τη στιγμή πρέπει να αποχωρήσω, γιατί επέλεξα να έχω μια νέα αγωνιστική και κοινωνική εμπειρία σε ομάδα του εξωτερικού κάτι που είναι δύσκολο να έχει κάποιος με τα σημερινά δεδομένα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του για τις όμορφες αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί. Ήταν μεγάλη μου τιμή να παίξω στον Ολυμπιακό και ευχαριστώ τον κ.Λεριώτη που με βοήθησε να το πετύχω αυτό.

Ο κ. Λεριώτης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και παράγοντας. Έχει βοηθήσει παρά πολύ στην ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ και είναι άξιος σεβασμού.

Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας κ. Κουντούρη για την σημαντική στήριξη του στην ομάδα και τον κ.Φασούλα/κ. Δημητράτου που κάνουν μεγάλο αγώνα για να είναι η ομάδα και οι παίκτριες πάντα καλά.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα μας για τους φετινούς της στόχους οι οποίοι έχουν κατά 95% επιτευχθεί και ελπίζω να φτάσει και στο μεγαλύτερο που θα είναι η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.