Α1 Γυναικών: Ένσταση Ολυμπιακού για αντικανονική συμμετοχή της Χατζηνικολάου

Η Χατζηνικολάου έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό συμμετοχής από την WADA/CAS το 2018.

Παράτυπη θεωρούν στον Ολυμπιακό τη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών και γι’ αυτό κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης της Πέμπτης (13/5) με τον Παναθηναϊκό.

Αντικανονική θεωρούν οι ιθύνοντες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού τη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στον πρώτο τελικό της Α1 κατηγορίας που εξελίσσεται αυτή την ώρα σε βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ.

Η πρώην αθλήτρια του Ολυμπιακού συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και ανακοινώθηκε την Τετάρτη (12/5), ενώ δηλώθηκε στο ρόστερ για τους τελικούς της Α1 Γυναικών και πήρε χρόνο συμμετοχής στον σημερινό αγώνα που μετατέθηκε κατά μία ημέρα. Ο Ολυμπιακός αναφέρει στην ένσταση του, ότι η Χατζηνικολάου έχει αποκλειστεί, το 2018, από την WADA/CAS και κρίνει εκπρόθεσμη την μεταγραφή της στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του «αιώνιου» αντιπάλου του.

Η ένσταση:

«Κατατέθηκε ένσταση δεδομένου ότι η συμμετοχή της αθλήτριας Όλγας Χατζηνικολάου είναι αντικανονική, καθόσον ισχύει η ποινή τετραετούς αποκλεισμού της που έχει επιβληθεί από WADA/CAS (το 2018) εις γνώση της ΕΟΚ και του ΠΑΟ, η δε έκδοση του δελτίου της δεν είναι νόμιμη ως εκπρόθεσμη κατά παράβαση του Κανονισμού Μεταγραφών/εγγράφων της ΕΟΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.