Φέλτον: «Είμαστε αρκετά πεινασμένοι»

Βέβαιος πως οι Νιού Γιόρκ Νικς θα παρουσιαστούν καλύτεροι τη νέα σεζόν, εμφανίστηκε ο Ρέιμοντ Φέλτον στους Αμερικανούς.

Βέβαιος πως οι Νιού Γιόρκ Νικς θα παρουσιαστούν καλύτεροι τη νέα σεζόν, εμφανίστηκε ο Ρέιμοντ Φέλτον στους Αμερικανούς. Ο γκαρντ των Νικς τόνισε πως είναι ενοχλημένος με την στάση του Τύπου, που θεωρεί πως οι Νετς υπερισχύουν της ομάδας του, μετά τις εφετινές μετεγγραφές τους. Παράλληλα, τόνισε πως οι Νικς είναι αρκετά «πεινασμένοι» και θα το αποδείξουν εντός του παρκέ.

Αρχικά, ο Φέλτον τόνισε φανερά ενοχλημένος για τους Νετς: «Κάναμε αλλαγές και αισθανόμαστε ότι γίναμε καλύτεροι από μία σεζόν, στην οποία ήμασταν δεύτεροι. Κερδίσαμε πενήντα παιχνίδια, κατακτήσαμε τη division μας, και όλοι εσείς κάθεστε και λέτε ότι απλά επειδή το Μπρούκλιν έκανε κάποιες αλλαγές, υπερισχύει. Σαν να μην έχουμε καμία ελπίδα».

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός γκαρντ υπογράμμισε: «Μπορείς να βάλεις δέκα All Stars στο ίδιο γήπεδο, αλλά πρέπει να συνεργαστούν ως ομάδα, κάτι που μερικές φορές είναι δύσκολο. Είναι διαφορετικοί εγωισμοί και προσωπικότητες που πρέπει να διαχειριστείς στο γήπεδο. Μερικές φορές δεν ταιριάζουν».

Τέλος, ο Φέλτον συμπλήρωσε: «Ο κορμός είναι ακόμα εδώ και προσθέσαμε μερικά κομμάτια που μας κάνουν καλύτερους. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν λένε ότι είμαστε καλύτεροι. Μου αρέσει, πάντως. Με κάνει πεινασμένο, κάνει τους συμπαίκτες μου πεινασμένους, να βγουν στο γήπεδο και να προσπαθήσουν να νικήσουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.