«Μια πολύ όμορφη εμπειρία»

Χαρούμενος με την εμπειρία που έζησε στο All Star Game του ΝΒΑ εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στον αμερικανικό Τύπο.

Χαρούμενος με την εμπειρία που έζησε στο All Star Game του ΝΒΑ εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στον αμερικανικό Τύπο. Ο 19χρονος Έλληνας τόνισε πως πέρασε δυο ημέρες γεμάτες χαρά, ενώ αποκάλυψε το τι του είπαν και οι μεγάλοι αστέρες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο τόνισε σε εφημερίδα του Μιλγουόκι: «Ήταν παραπάνω από όσα περίμενα, μια πολύ όμορφη εμπειρία για μένα και την οικογένειά μου. Περάσαμε δύο μέρες γεμάτες χαρά».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης αποκάλυψε το τι του είπαν οι Ντουράντ, Τζορτζ και Χίμπερτ: «Μου έλεγαν συνέχισε τη σκληρή δουλειά για να μείνεις χρόνια στο ΝΒΑ και να γίνεις ο επόμενος μεγάλος σταρ».

Ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Μάτζικ Τζόνσον: «Απλώς ήθελα να του πω πως είναι το είδωλό μου και να τον χαιρετήσω, να του πω ποιος είμαι. Μιλήσαμε για ένα λεπτό και με έκανε να νιώσω άνετα. Είναι καλός άνθρωπος».

Τέλος, για τον νεαρό Έλληνα μίλησε και ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος τόνισε: «Είναι σπουδαίο να είναι κάποιος τόσο νέος και να παίζει στο ΝΒΑ. Είναι πολύ αθλητικός και πολύ… μακρύς. Τρέχει από την μία άκρη του γηπέδου στην άλλη πολύ γρήγορα κι έχει λαμπρό μέλλον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.