Καλάθης: «Με πιστεύει ο κόουτς»

Ικανοποιημένος με την εμφάνισή του κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, εμφανίστηκε ο Νικ Καλάθης.

Ικανοποιημένος με την εμφάνισή του κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, εμφανίστηκε ο Νικ Καλάθης, ο οποίος τόνισε πως ο προπονητής του, τον εμπιστεύεται. Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στους 22 πόντους, που σημείωσε, τονίζοντας πως οι αντίπαλοί του πλήρωσαν την επιλογή τους, να του δώσουν αρκετά ελεύθερα σουτ.

Χαρακτηριστικά, ο Καλάθης δήλωσε: «Ήξερα πως ο κόουτς μού είχε εμπιστοσύνη. Έλειπε ο Μάικ Κόνλεϊ λόγω τραυματισμού και με ξεκίνησε στην πεντάδα. Αυτό δείχνει πως με πιστεύει. Η δουλειά μου ήταν να καθοδηγήσω την ομάδα. Προφανώς δεν πρόκειται να παίξω το ρόλο του Μάικ. Αποστολή μου ήταν να περάσω την μπάλα στους ψηλούς μας και να βρω ελεύθερα σουτ για τους συμπαίκτες μου».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είχα κι εγώ κάποια τέτοια, τα πήρα και ευστόχησα. Οι αντίπαλοι μού έδωσαν τα σουτ και τους έκανα να πληρώσουν. Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε κι απέφυγα τα λάθη. Για μένα το πιο σημαντικό στοιχείο της στατιστικής μου ήταν ότι δεν έκανα ούτε ένα λάθος. Είχα πει στον εαυτό μου πριν το ματς να μην κάνω τίποτα τρελό και να υπερβάλω στο παιχνίδι μου».

Από την πλευρά του, ο προπονητής των Γκρίζλις, Ντέιβ Γέργκερ τόνισε: «Ο Καλάθης έκανε καταπληκτικό παιχνίδι. Είναι δύσκολο να παίζεις για 41 λεπτά, ειδικά όταν έχεις την μπάλα στα χέρια σου για τόση ώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.