Βραβεύτηκαν οι Χιτ από τον Ομπάμα

Στον Λευκό Οίκο βρέθηκαν οι Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι βραβεύτηκαν από τον Μπαράκ Ομπάμα, για την κατάκτηση του τίτλου.
Δημοσίευση: 15/01/2014 - 12:28

Στον Λευκό Οίκο βρέθηκαν οι Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι βραβεύτηκαν από τον Μπαράκ Ομπάμα, για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μαϊάμι βρέθηκε στην Ουάσινγκτον για αυτό τον λόγο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να αστειεύεται στο περιθώριο της εκδήλωσης.

Αρχικά, ο Ομπάμα τόνισε: «Αυτή η ομάδα κατέκτησε δύο σερί πρωταθλήματα και είναι στους τελικούς τρεις διαδοχικές χρονιές, αλλά κάποιες φορές δείχνει να προσπαθεί ακόμη να κερδίσει το σεβασμό. Μπορώ να έρθω στη θέση τους. Κέρδισαν 66 ματς στην κανονική περίοδο και κάποια στιγμή είχαν 27 σερί νίκες. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σερί όλων των εποχών, σχεδόν τόσο εντυπωσιακές επιδόσεις όσο η χρονιά ρεκόρ των Μπουλς με 72-10 την περίοδο 1995/96».

Στη συνέχεια, ο Ομπάμα, ο οποίος έχει δηλώσει πως είναι οπαδός των Σικάγο Μπουλς υπογράμμισε: «Η ομάδα αυτή μας έδειξαν τι μπορεί να φέρει η καρδιά και η αποφασιστικότητα. Κλείνοντας, να βγάλουμε μια φωτογραφία και να φύγουμε πριν κάποιος από εδώ αρχίσει να φωνάζει στον Μάριο Τσάλμερς».