Γκίλμπερτ: “Σωστά ανταλλάξαμε τον Ίρβινγκ”

Ο Νταν Γκίλμπερτ υπογράμμισε πως ήταν σωστή η απόφαση των Κλίβελαντ Καβαλίερς να ανταλλάξουν τον Κάιρι Ίρβινγκ, όπως αποδείχτηκε τους επόμενους μήνες.

Ο Νταν Γκίλμπερτ υπογράμμισε πως ήταν σωστή η απόφαση των Κλίβελαντ Καβαλίερς να ανταλλάξουν τον Κάιρι Ίρβινγκ, όπως αποδείχτηκε τους επόμενους μήνες. Ο ιδιοκτήτης των “Καβς” τόνισε πως ήταν σωστές όλες οι κινήσεις που είχε κάνει ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Κόμπι Άλτμαν στο συγκεκριμένο θέμα.

Χαρακτηριστικά, ο Γκίλμπερτ τόνισε: “Θα μπορούσαμε να είχαμε μείνει με άδεια χέρια. Κοιτάζοντας τις αποφάσεις και κινήσεις του Κόμπι Άλτμαν, κάναμε εξαιρετική δουλειά σε εκείνο το trade! Έπρεπε να τον ανταλλάξουμε, όταν το κάναμε. Ποια ομάδα θα ήθελε τον Κάιρι, με έναν μόνο χρόνο στο συμβόλαιο, ξέροντας ότι μετά από μία σεζόν, θα έφευγε; Δεν θα πάρεις πολλά μέσα από αυτό. Ο ατζέντης του μάς είπε ότι αν δεν γινόταν η ανταλλαγή, πιθανότατα θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο για το γόνατό του. Θα μπορούσε να μείνει εκτός, ακόμα και μία σεζόν. Αποδείχθηκε αλήθεια”.

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην καλοκαιρινή αποχώρηση του Λεμπρόν Τζέιμς, συγκρίνοντάς τη με αυτή του 2010: “Αυτή τη φορά, ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.