Αστυνομία Καναδά: Τρεις ύποπτοι υπό κράτηση (νέα ενημέρωση, videos)

Νέα ενημέρωση: Μετά τους πυροβολισμούς και τον πανικό στην παρέλαση των Τορόντο Ράπτορς, τρεις ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση-Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τριών ανθρώπων που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο-Κατασχέθηκαν δύο όπλα.
Δημοσίευση: 18/06/2019 - 00:48
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον Καναδά, τρεις ένοπλοι, ύποπτοι (αρχικά είχε γίνει αναφορά για δύο), έχουν τεθεί υπό κράτηση σύμφωνα με την καναδική Αστυνομία, μετά τους πυροβολισμούς (δείτε εδώ τη σχετική δημοσίευση) στη διάρκεια της παρέλασης των Πρωταθλητών του NBA, των Τορόντο Ράπτορς. 
Επίσης, κατασχέθηκαν δύο όπλα. 

— AP (@tmleafs26) 17 Ιουνίου 2019Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Toronto Sun", η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές μετά τις σκηνές χάους που επικράτησαν και τον τρόμο που κυρίευσε το πλήθος. Δείτε εδώ και το σχετικό video που υπάρχει στην καναδική ιστοσελίδα. Τουλάχιστον 4 ήταν οι πυροβολισμοί σε σημείο κοντά στην Πλατεία όπου είχε στηθεί η εξέδρα και μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο Πρωθυπουργός του Καναδά, ο Τζάστιν Τριντό. 

— NBA TV (@NBATV) 17 Ιουνίου 2019

Επίσης, ο αριθμός των τραυματιών, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, είναι τέσσερις (από δύο) και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Μία τραυματίας είναι γυναίκα, γύρω στα 30.