Το κλειδί της πόλης στον MVP των τελικών (photo)

Ο Κάουι Λέοναρντ παρέλαβε από τον δήμαρχο του Τορόντο το κλειδί της πόλης, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης από την πλευρά των Καναδών.

Ο Κάουι Λέοναρντ παρέλαβε από τον δήμαρχο του Τορόντο το κλειδί της πόλης, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης από την πλευρά των Καναδών. Ο Αμερικανός παίκτης κατάφερε να οδηγήσει τους Ράπτορς στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις στα εφετινά play off.
 



Ο Αμερικανός παίκτης τόνισε: “Σας ευχαριστώ που είμαι εδώ και μου κάνατε την… εμπειρία μου πολύ καλύτερη. Οι συμπαίκτες μου επέτρεψαν να κάνω αυτά που έκανα στο παρκέ και τώρα είμαστε πρωταθλητές. Σας ευχαριστώ, απολαύστε τη στιγμή, διασκεδάστε του”.

Την ίδια στιγμή, οι φίλαθλοι των “ραπτόρων” ζητούσαν από τον Λέοναρντ να παραμείνει στην ομάδα τους για ένα ακόμα χρόνο, με τον Κάιλ Λόουρι να ζητάει από την πλευρά του να μείνει ο συμπαίκτη του για πέντε χρόνια στην ομάδα. 

Στη συνέχεια, ο ηγέτης της καναδικής ομάδας, αφού αποθέωσε τον Λέοναρντ, δήλωσε για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος: “Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους που βρίσκονται εδώ. Δεν θα τα καταφέρναμε, αν δεν ήταν για εσάς παιδιά . Aυτή η ομάδα δούλεψε σκληρά. Θα είναι πάντα τα αδέρφια μου. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, εκτιμώ όσα κάνατε για μας”.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Νόρμαν Πάουελ τόνισε προς το συγκεντρωμένο πλήθος: “Ήσασταν κοντά μας σε κάθε βήμα του δρόμου. Απολαύστε τη στιγμή, απολαύστε το πρωτάθλημα”.

Από την πλευρά του, ο Φρεντ Βαν Βλιτ υπογράμμισε: “ Μας ”σκοτώσατε” όταν χάναμε. Μας ”σκοτώσατε” όταν μας σκούπισαν δύο χρόνια στην σειρά, γι’ αυτό το καλό που σας θέλω είναι να το πανηγυρίσετε όλο το καλοκαίρι, μέχρι την νέα σεζόν. Εμείς το κάναμε… ευχαριστηθείτε το”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.