Τέσσερα ραντεβού για τον Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ αναμένεται να έχει τις προσεχείς ημέρες τέσσερα κρίσιμα ραντεβού, για να αποφασίσει το που θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν.

Ο Κέβιν Ντουράντ αναμένεται να έχει τις προσεχείς ημέρες τέσσερα κρίσιμα ραντεβού, για να αποφασίσει το που θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αμερικανός παίκτης θα συναντηθεί με τους ιθύνοντες των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, από τους οποίους αποφάσισε να μείνει ελεύθερος, αφήνοντας τα 31,5 εκατομμύρια δολάρια, που τον περίμεναν τη νέα σεζόν, προκειμένου να βρει ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Παράλληλα, ο 30χρονος παίκτης αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες των Μπρούκλιν Νετς, Λος Άντζελες Κλίπερς και Νιού Γιόρκ Νικς. Εκεί θα περιμένει να ακούσει τις προτάσεις τους. Οι Ουόριορς φέρονται έτοιμοι να προσφέρουν στον Αμερικανό All Star πενταετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που θα φτάσουν τα 221 εκατομμύρια δολάρια. Οι άλλες τρεις ομάδες του προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές απολαβές 164 εκατομμύρια δολάρια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.