Ετοιμάζουν ”βόμβα” οι Νετς, εξελίξεις σε Ανατολή και Δύση (pics)

Οι Μπρούκλιν Νετς ετοιμάζουν τρίο με Έρβινγκ, Ντουράντ και Τζόρνταν. Οι Σέλτικς έκαναν restricted free agent Ροζίερ και Τάις. Γλυκοκοιτάζουν Ρόουζ οι Πίστονς, φεύγει ο Νενέ από τους Ρόκετς.

Οι Μπρούκλιν Νετς ετοιμάζουν τρίο με Έρβινγκ, Ντουράντ και Τζόρνταν. Οι Σέλτικς έκαναν restricted free agent Ροζίερ και Τάις. Γλυκοκοιτάζουν Ρόουζ οι Πίστονς, φεύγει ο Νενέ από τους Ρόκετς.

Ο Καϊρί Έρβινγκ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Μπρούκλιν, ο Τζόρνταν μένει ελεύθερος την Κυριακή και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον τραυματία Κέβιν Ντουράντ (πιθανότατα χάνει όλη την ερχόμενη σεζόν) που έχει ραντεβού με Νετς, Λέικερς, Κλίπερς, Νικς και Ουόριορς.

Ο άσος των Μπόστον Σέλτικς κατά πάσα πιθανότητα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για επόμενα τέσσερα χρόνια, αντί του ποσού των 141 εκατομμυρίων δολλαρίων. Οι Νετς έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν μάξιμουμ συμβόλαια στους Έρβινγκ και Ντουράντ, ενώ θα προσπαθήσουν να κλείσουν και τον Ντεάντρε Τζόρνταν με μία φιλική συμφωνία.

Την ίδια ώρα οι Σέλτικς έκανα πρόταση στους Τέρι Ροζίερ και Ντάνιελ Τάις να γίνουν restricted free agent. O Αμερικανός γκαρντ και ο Γερμανός πάουερ φόργουορντ έχουν δικαίωμα να βρουν πρόταση από άλλη ομάδα, όμως οιι Σέλτικς απέκτησαν το δικαίωμα να ισοφαρίσουν την πρόταση και να τους κρατήσουν στην ομάδα. Σε αντίθεση με τον Μπράντ Γουάναμέικερ στον οποίο δεν έγινε καμία πρόταση και ίσως επιστρέψει στην Ευρώπη και την Ευρωλίγκα.

Την ίδια ώρα, Πίστονς επιθυμούν να φέρουν στο Ντιτρόιτ τον Ντέρικ Ρόουζ που είναι free agent και μάλλον θα αποχωρήσει από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Ο MVP του 2011 με τους Μπουλς, που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με τραυματισμούς, ίσως επιστρέψει στην Ανατολή και να πλαισιώσει τον Τζάκσον στα γκαρντ που είναι ο μοναδικός με εγγυημένο συμβόλαιο στην ομάδα του Ντουέιν Κέισι.

Σε περίπτωση που αποχωρήσει και ο Ροζίερ, οι Σέλτικς θα κινηθούν σίγουρα για τον Κέμπα Γουόλκερ των Σάρλοτ Χόρνετς, προσφέροντας του τετραετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 141 εκετομμύρια δολλάρια.



Ο Βραζιλιάνος Νενέ, αρνήθηκε τα 3.8 εκατομμύρια που του πρόσφεραν οι Ρόκετς για να
παραμείνει στο Χιούστον και είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει. Στα 36 του χρόνια,  το όνομα του έχει ήδη συνδεθεί με τους Λέικερς και τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Ο ίδιος σκέφτεται ακόμα και να σταματήσει το μπάσκετ.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.