Τελειώνει άμεσα του Ίρβινγκ στους Νετς

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μετεγγραφή του Κάιρι Ίρβινγκ στους Μπρούκλιν Νετς, καθώς φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας.
Δημοσίευση: 30/06/2019 - 06:23
Στην τελική ευθεία έχει μπει η μετεγγραφή του Κάιρι Ίρβινγκ στους Μπρούκλιν Νετς, καθώς φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας. Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, ο Ίρβινγκ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα περιμένει τις προσεχείς ημέρες να έχει συμπαίκτη τη νέα σεζόν τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο Αμερικανός παίκτης φέρεται να βρίσκεται κοντά στους Νετς, αν και θα έχει τις προσεχείς ημέρες και άλλες συναντήσεις με ενδιαφερόμενες ομάδες, προκειμένου να μελετήσει τις προτάσεις τους. Παράλληλα, οι ιθύνοντες των Νετς φέρονται να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση του Ντε Άντρε Τζόρνταν, ενώ η προφορική συμφωνία που είχαν με τον Ντ’ Άντζελο Ράσελ για την παραμονή του στην ομάδα φαίνεται να ακυρώνεται, καθώς πλέον ο Αμερικανός γκαρντ θα περισσεύει, μετά την επικείμενη άφιξη του Ίρβινγκ.