Αυξήθηκε το salary cap για τη νέα σεζόν

Το ΝΒΑ αποφάσισε να προχωρήσει στην αύξηση του salary cap για τις ομάδες κατά επτά εκατομμύρια, ώστε να βοηθήσει ορισμένες στην προσπάθεια που κάνουν για την απόκτηση μεγάλων αστεριών του πρωταθλήματος.

Το ΝΒΑ αποφάσισε να προχωρήσει στην αύξηση του salary cap για τις ομάδες κατά επτά εκατομμύρια, ώστε να βοηθήσει ορισμένες στην προσπάθεια που κάνουν για την απόκτηση μεγάλων αστεριών του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, οι αμερικανικές ομάδες θα μπορούν να διαθέσουν ετησίως 109,14 εκατομμύρια δολάρια για μισθούς παικτών.

Η κίνηση αυτή ήρθε από την πλευρά της αμερικανικής λίγκας, σε μια προσπάθεια να μην υπάρξουν πολλοί ελεύθεροι παίκτες τη νέα σεζόν, καθώς αρκετές ομάδες καταφεύγουν σε αυτή τη λύση, προκειμένου να αδειάσουν χώρο στο salary cap για να υπογράψουν με μεγάλα ονόματα του πρωταθλήματος, τα οποία έμειναν ελεύθερα αυτό το καλοκαίρι. Βέβαια, αρκετές ομάδες θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα έξτρα επτά εκατομμύρια ευρώ, συγκριτικά με την περσινή σεζόν, προκειμένου να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερα συμβόλαια στους συγκεκριμένους παίκτες και να τους δελεάσουν προκειμένου να υπογράψουν σε αυτές. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.