Κοντά στους Πίστονς ο Ρόουζ

Στο Ντιτρόιτ αναμένεται να μετακομίσει το εφετινό καλοκαίρι ο Ντέρικ Ρόουζ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους Πίστονς.

Στο Ντιτρόιτ αναμένεται να μετακομίσει το εφετινό καλοκαίρι ο Ντέρικ Ρόουζ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους Πίστονς. Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και ο έμπειρος γκαρντ αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. 

Οι ιθύνοντες των “πιστονιών” θεωρούν πως ο Ρόουζ έχει αφήσει πίσω του πλέον τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια και πως είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα τους τη νέα σεζόν. Ο Ρόουζ προέρχεται από μια καλή σεζόν με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, στην οποία είχε 18 πόντους και 4,3 ασίστ. 

Από την πλευρά του βλέπει μια ενδεχόμενη μετεγγραφή στους Πίστονς, ως μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει φορέσει τις φανέλες των Σικάγο Μπουλς, Νιού Γιόρκ Νικς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Μινεσότα Τίμπεργουλβς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.