Πλησιάζουν στο Μπρούκλιν Έρβινγκ και Ντουράντ

Όλο και πιο κοντά στους Μπρούκλιν Νετς βρίσκονται οι Κάιρι Έρβινγκ αλλά και o Κέβιν Ντουράντ καθώς οι Νικς ήταν επιφυλακτικοί λόγω του τραυματισμού του. Ακολουθεί ο Ντεάντρε Τζόρνταν.

Όλο και πιο κοντά στους Μπρούκλιν Νετς βρίσκονται οι Κάιρι Έρβινγκ αλλά και o Κέβιν Ντουράντ καθώς οι Νικς ήταν επιφυλακτικοί λόγω του τραυματισμού του. Ακολουθεί ο Ντεάντρε Τζόρνταν.

Εδώ και μέρες οι φήμες έχουν για την μετακίνηση των δύο σούπερ σταρ έχουν οργιάσει. Ο γκαρντ της Βοστόνης ήταν σίγουρο πως θα αφήσει τους Σέλτικς, που ψάχνουν το μπαμ με την έλευση του Κέμπα Γουόλκερ από τους Χόρνετς που θέλουν να τον αντικαταστήσουν με τον Τέρι Ροζίερ, με τον γκαρντ της Βοστόνης να είναι έτοιμος να υπογράψει με τις ”σφήκες” για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Έρβινγκ όπως λένε έγκυρες πηγές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 141 εκατομμύρια δολλάρια, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ, που κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει την ερχόμενη σεζόν λόγω τραυματισμού και ψάχνει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο στην καριέρα του, θα υπογράψει και αυτός για τέσσερα χρόνια αλλά με 164 εκατομμύρια.

Παρέα ίσως να τους κάνει ο καλός φίλος του Ντουράντ, Ντεάντρε Τζόρνταν που θα αφήσει τους Νικς για να μετακομίσει λίγο πιο δίπλα στο Μπρούκλιν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.