"Κατά 99% θα μείνει στο Τορόντο ο Λέοναρντ"

Είναι το πλέον hot όνομα του ΝΒΑ, είναι ο MVP των τελικών και όπως είναι λογικό βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες σχεδόν όλων των ομάδων. Ο Καουάι Λέοναρντ αναμένεται να απαντήσει την Πέμπτη στο πιο καυτό ερώτημα...
Δημοσίευση: 04/07/2019 - 01:20
Είναι το πλέον hot όνομα του ΝΒΑ, είναι ο MVP των τελικών και όπως είναι λογικό βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες σχεδόν όλων των ομάδων. Ο Καουάι Λέοναρντ αναμένεται να απαντήσει την Πέμπτη για το που έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του. 

Οι Ράπτορς αν μπορούσαν θα του έφερναν όλον τον γαλαξία στα πόδια του, όμως ο υπάρχουν ομάδες που μπορούν να δώσουν περισσότερα. Πολλοί ήδη φαντάζονται μία τριπλέτα όνειρα στο Λος Άντζελες, με Λεμπρόν, Ντέιβις και Λέοναρντ, όμως ο "αγέλαστος" σταρ φαίνεται πως δύσκολα θα φύγει από τους Πρωταθλητές, καθώς έχει μάθει να παίζει μπάσκετ για να... παίζει μπάσκετ. 
Την θεωρία της παραμονής στηρίζει και ο πρώην ΝΒΑer Τζέιλεν Ρόουζ, ο οποίος σε συνέντευξή του είπε πως για εκείνον "κατά 99% ο Λέοναρντ θα παραμείνει στο Τορόντο". 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="el"><p lang="en" dir="ltr">&quot;What I&#39;m 99% hearing is that Kawhi Leonard will be returning to Toronto ...&quot;<br><br>—<a href="https://twitter.com/JalenRose?ref_src=twsrc%5Etfw">@JalenRose</a> <a href="https://t.co/wkWwElEDyx">pic.twitter.com/wkWwElEDyx</a></p>&mdash; Get Up (@GetUpESPN) <a href="https://twitter.com/GetUpESPN/status/1146519168080121857?ref_src=twsrc%5Etfw">3 Ιουλίου 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>