Έτοιμος να υπογράψει στους Μπακς ο Θανάσης

Σε προχωρημένες επαφές με τους Μιλγουόκι Μπακς φέρεται να βρίσκεται ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Σε προχωρημένες επαφές με τους Μιλγουόκι Μπακς φέρεται να βρίσκεται ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, ο διεθνής Έλληνας παίκτης αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα “ελάφια” και θα γίνει συμπαίκτη του αδερφού του Γιάννη. 

Ο 27χρονος παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και αναζήτησε τον επόμενο σταθμό της καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τους “πράσινους” να έχουν τον πρώτο λόγο, σε περίπτωση που τελικά δεν έβρισκε κάτι, το οποίο θα τον ικανοποιούσε. Δημοσιεύματα ήθελαν και τον Ολυμπιακό να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα παίκτη, σε περίπτωση που δεν έβρισκε ομάδα στις ΗΠΑ και δεν ανανέωνε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο φέρονταν να υπάρχει απόσταση στον οικονομικό τομέα, στις πρόσφατες επαφές τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.