Αντετοκούνμπο: “Ο Θανάσης φέρνει ενέργεια” (vid)

Ο Γιάννης μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN για το βραβείο του MVP, για τη νέα σεζόν στο NBA και για τον αδερφό του.

Ο Γιάννης μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN για το βραβείο του MVP, για τη νέα σεζόν στο NBA και για τον αδερφό του.

Αναλυτικά είπε για: 

-τη χρονιά της εκτόξευσής του:
«Είναι τρελό. Ήταν μία απίστευτη χρονιά. Θα μου πάρει καιρό να συνειδητοποιήσω τι γίνεται. Μόλις έρθει η ώρα των πραγματικών διακοπών, θα καθίσω να σκεφτώ τι πραγματικά γίνεται τους τελευταίους μήνες. Απίθανα πράγματα». 

-το Zoom Freak 1 και το ταξίδι που συμβολίζει την δική του πορεία: «Έχω φτάσει πάρα πολύ μακριά. Όχι μόνο εγώ, κι η οικογένειά μου. Ο αθλητισμός άλλαξε τα πάντα. Αυτή η καμπάνια αποτυπώνει τη ζωή μου. Είναι ένα απίστευτο ταξίδι. Δεν παίρνω ποτέ κάτι ως δεδομένο και κάθε ημέρα καταλαβαίνω πόσο ευλογημένος είμαι». 

-το πόσα ζευγάρια παπούτσια έχει: «Περίπου 4.000 ζευγάρια. Έχω 300-400 σε ένα δωμάτιο-ντουλάπα, αλλά έχω πολλές αποθήκες στο σπίτι μου. Έχω πολλά παπούτσια και στην Ελλάδα».

-το βραβείο του MVP: «Είμαι πολύ χαρούμενος, δε θα πω ψέμματα. Αλλά δε θέλω να ακούσω ποτέ ξανά στη ζωή μου τη λέξη “MVP”. Είναι σπουδαίο επίτευγμα, μεγάλη τιμή, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Ξέρω πως μπορώ να το κερδίσω ξανά, αλλά, συνήθως όταν το ακούς να στο λένε χαλαρώνεις κάπως. Αν σκέφτομαι “Είμαι ο MVP, είμαι ο MVP”, θα χαλαρώσω. Δε θέλω σε καμία περίπτωση. Είμαι περήφανος, αλλά πάμε παρακάτω”. 

-τη δημιουργία υπερομάδων στο ΝΒΑ με συνύπαρξη πολλών σούπερ σταρ: «Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Έχουν γίνει τόσες πολλές αλλαγές. Το Πρωτάθλημα είναι πιο ισορροπημένο τώρα. Πολλές ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο τώρα. Όποια δημιουργήσει την πιο δυνατή ομάδα, έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει το Πρωτάθλημα». 

-την παρουσία του Θανάση στους Μπακς της νέας χρονιάς: «Θα έχει πλάκα. Θα συνεχίσουμε από όπου το είχαμε αφήσει. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας πέρυσι και να γίνουμε καλύτεροι ως ομάδα. Αν το κάνουμε, θα έχουμε πολύ μεγάλη ευκαιρία μας να πάμε στους Τελικούς ή και να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα». 

Για το αν η πολιτεία του Ουϊσκόνσιν είναι ή όχι έτοιμη για δύο Αντετοκούνμπο: «Ούτε εγώ είμαι έτοιμος, αλλά θα έχει πολλή πλάκα. Ο Θανάσης φέρνει μαζί του πολλή ενέργεια, πολλή. Σίγουρα θα τον αγαπήσει ο κόσμος». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.