Χάουαρντ: “Δεν είμαι γκέι”

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες που είχαν αναπτυχθεί γύρω από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι γκέι.
Δημοσίευση: 17/07/2019 - 09:56
Ο Ντουάιτ Χάουαρντ έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες που είχαν αναπτυχθεί γύρω από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι γκέι. Ο 34χρονος παίκτης των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς τόνισε πως έχει αναστατωθεί από τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Χαρακτηριστικά, ο Χάουαρντ υπογράμμισε: “Η ιστορία είχε γίνει viral και με είχε αναστατώσει, αφού δεν ήξερα καν ποιο ήταν αυτό το άτομο. Γιατί κάποιος που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ σου, που δεν έχεις έρθει ποτέ σε επικοινωνία μαζί του να εφεύρει μία τέτοια ιστορία; Δεχόμουν μίσος από άτομα που δε γνώριζα καν. Η κατάσταση που βίωσα πέρυσι με απελευθέρωσε. Συνειδητοποίησα πώς μπορεί να αισθάνεται ο κόσμος, γκέι ή ετερόφυλοι, που φοβούνται να είναι αυτοί που είναι, φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους, φοβούνται τι θα πει ή σκεφτεί ο κόσμος για αυτούς. Η όλη κατάσταση μου έδωσε να καταλάβω πως πρέπει να είμαι ελεύθερος, να είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαι γκέι. Αλλά υπάρχουν πολλοί που είναι κι αναγκάζονται να το κρύβουν. Κάποιοι μπορεί να έχουν πνευματικά προβλήματα κι αναγκάζονται να τα κρύβουν. Υπάρχουν διάφορα προβλήματα στη ζωή καθενός κι αναγκάζονται να τα κρύβουν. Αναγκάζονται να φορούν μία μάσκα κάθε ημέρα. Κι εγώ δε θέλω να φορώ μάσκα, θέλω να είμαι εγώ”.