Τρόλαρε τον Ίρβινγκ ο Καντέρ (video)

Ο Ενές Καντέρ δεν παρέλειψε να τρολάρει τον Κάιρι Ίρβινγκ, μετά την επιλογή του να φορέσει το νούμερο “11”, το οποίο είχε ο Αμερικανός παίκτης στους Μπόστον Σέλτικς.
Δημοσίευση: 19/07/2019 - 09:45
Ο Ενές Καντέρ δεν παρέλειψε να τρολάρει τον Κάιρι Ίρβινγκ, μετά την επιλογή του να φορέσει το νούμερο “11”, το οποίο είχε ο Αμερικανός παίκτης στους Μπόστον Σέλτικς. Ο Τούρκος σέντερ αφού τόνισε πως φορούσε το συγκεκριμένο νούμερο και στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, χρησιμοποίησε μια από τις ατάκες του Ίρβινγκ, όταν είχε επιλέξει το ίδιο νούμερο, μετά τη συμφωνία τους με τους “Κέλτες”.

Χαρακτηριστικά, ο Καντέρ τόνισε χαριτολογώντας: “Το φορούσα και παλιά. Θέλω να είμαι ο λόγος που κανείς άλλος δε θα το φορέσει ξανά. Έπρεπε να το πω”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ τόνισε για την απόκτηση τόσο του Καντέρ, όσο και του Κέμπα Ουόκερ: “Ήμασταν πολύ τυχεροί που επέλεξαν τους Σέλτικς. Είμαστε ενθουσιασμένοι σχετικά με το τι μπορούν να φέρουν στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά και ως άνθρωποι. Κάτι που είναι τόσο σημαντικό όσο η παρουσία τους στο γήπεδο καθώς αυτοί εκπροσωπούν την ομάδα”.

Το σχετικό βίντεο: 
— Bleacher Report (@BleacherReport) 17 Ιουλίου 2019