Αντετοκούνμπο: “Καλύτεροι του χρόνου” (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τη συνέχεια των εφετινών play off και τόνισε πως του χρόνου τα “ελάφια” θα παρουσιαστούν καλύτερα.
Δημοσίευση: 29/04/2018 - 09:42
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τη συνέχεια των εφετινών play off και τόνισε πως του χρόνου τα “ελάφια” θα παρουσιαστούν καλύτερα. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του στις αναμετρήσεις με τους Μπόστον Σέλτικς, φτάνοντας έως το έβδομο ματς τη σειρά.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε; “Κάναμε όλοι καλή προσπάθεια, τα δώσαμε όλα. Ήταν καλή σειρά και πιστεύαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά δεν προχωράμε στον δεύτερο γύρο. Είμαστε απογοητευμένοι διότι θέλαμε να συνεχίσουμε να παίζουμε. Θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι για το μέλλον. Συνολικά ήταν καλή χρονιά για εμάς, βελτιωθήκαμε ως ομάδα, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να περάσουμε στον δεύτερο γύρο. Πρέπει να μάθουμε από αυτό, να γίνουμε καλύτεροι και να επιστρέψουμε για να κάνουμε μία καλύτερη προσπάθεια”.

Στη συνέχεια, ο διεθνής Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: “Πιστεύω πως ήμουν ο εαυτός μου, έδωσα ό,τι είχα. Σε κάποια παιχνίδια θα είμαι καλός, σε άλλα κακός. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Όταν το συνειδητοποιείς αυτό, γίνεσαι καλύτερος παίκτης”.


Το σχετικό βίντεο:
— Milwaukee Bucks (@Bucks) 29 Απριλίου 2018