Μάζεψε ο Γκρίφιν όσα είχε πει για τον “Βασιλιά” (video)

Ο Ντέιβιντ Γκρίφιν προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τα όσα είχε υποστηρίξει για τον Λεμπρόν Τζέιμς τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Ντέιβιντ Γκρίφιν προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τα όσα είχε υποστηρίξει για τον Λεμπρόν Τζέιμς τις προηγούμενες ημέρες. Ο πρώην πρόεδρος των Κλίβελαντ Καβαλίερς υποστήριξε πως τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν και πως θα ήθελε να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Αναλυτικά, τόνισε: 

Για τον πρωταθλητισμό των Καβαλίερς: «Ήταν αδύνατο για μένα να αντέξω αυτή τη διαδικασία στην ομάδα, γιατί δε το διασκεδάζαμε. Όταν το μόνο πράγμα που κάνει το σύλλογο είναι το να κερδίσει ένα πρωτάθλημα, τότε δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε άτομα στη ζωή μας, όπως ο Ίρβινγκ, ο Λαβ, ο Λεμπρόν, ή και ο κόουτς Τάιρον Λου που μας οδήγησε στον τίτλο, αλλά δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτή η κατάσταση μακροπρόθεσμα, όταν ξαφνικά από ομάδα που διεκδικεί υψηλό pick στα drafts, ο ΛεΜπρόν γυρίζει και ο κόσμος απαιτεί το πρωτάθλημα. Είναι κάτι που έγινε απότομα και όχι όπως στους Ουόριορς, όπου οι παίκτες έμαθαν από νωρίς να κερδίζουν και να χάνουν μαζί».

Για την όρεξη του Λεμπρόν Τζέιμς για τίτλους: «Αυτή ήταν μια συζήτηση για το πώς θα αξιοποιούσαμε τα μαθήματα, που πήραμε από αυτή την επιτυχία στους Πέλικανς. Έκανα αυτή τη συζήτηση και έλεγα, ότι ένιωθα μίζερα για το γεγονός, ότι απλώς «κυνηγούσαμε» το πρωτάθλημα και το είχαμε αυτοσκοπό. Κανείς δεν πίστευε, τότε, ότι θα ερχόταν πρωτάθλημα στο Οχάιο. Όταν το πήραν οι Καβαλίερς, είχε 52 χρόνια να έρθει ο τίτλος στην περιοχή και, όταν επιτέλους τα καταφέρνεις, είναι ανθρωπίνως αδύνατο να έχεις την ίδια δίψα για τίτλους στη συνέχεια. Είσαι άνθρωπος και είναι λογικό να μην έχεις την ίδια όρεξη να κερδίζεις. Το άρθρο δε δίνει ακριβώς το νόημα, που ήθελα να αποδώσω, γιατί εγώ απλώς είπα, με τον τρόπο που έκανα το σχόλιο, ότι ο Λεμπρόν δεν είχε τίποτα να αποδείξει πια».

Το σχετικό βίντεο: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.