Ντουράντ: “Δεν με πίεσαν οι Ουόριορς να επιστρέψω”

Ο Κέβιν Ντουράντ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε πίεση από την πλευρά των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να αγωνιστεί στο πέμπτη παιχνίδι της σειράς των τελικών του ΝΒΑ, κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς.

Ο Κέβιν Ντουράντ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε πίεση από την πλευρά των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να αγωνιστεί στο πέμπτη παιχνίδι της σειράς των τελικών του ΝΒΑ, κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς. Ο Αμερικανός παίκτης υπογράμμισε πως σκόπευε να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς και πως δε φταίει κανένας από την πρώην ομάδα του, για τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αρχικά, ο Ντουράντ τόνισε στον αμερικανικό Τύπο: “Όχι, βέβαια, πώς να κατηγορήσεις τους Ουόριορς. Άκουσα ότι με πίεσαν, για να γυρίσω. Κανείς δε μου είπε ούτε κουβέντα όσο έκανα αποθεραπεία. Μόνο εγώ και ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου ήμασταν μαζί κάθε μέρα. Όταν άρχισε η σειρά, κοιτούσα το Game 5. Απλά έτυχε να γίνει αυτό στο παιχνίδι, κανείς δεν φταίει για αυτό”.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε: “Ναι, ακόμη σκέφτομαι εκείνο το βράδυ. Κάθε μου εμπειρία σε αυτό το πρωτάθλημα περνά από το μυαλό μου και σίγουρα εκείνη η στιγμή θα είναι στις πρώτες, γιατί θα αποτελέσει κομμάτι της καριέρας μου, όντας ο μεγαλύτερος τραυματισμός μου. Τώρα, όμως, κοιτάζω πώς θα γυρίσω να παίξω μπάσκετ και δυστυχώς είμαι τραυματίας. Περιμένω απλά να γυρίσω”.

Τέλος, ο Ντουράντ τόνισε για το αν έχει μετανιώσει που αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο ματς, μετά τον τραυματισμό του: “Ό,τι κι αν γινόταν στη σειρά, ήθελα να παίξω στο Game 5. Για αυτό μπήκα, όταν βρισκόμασταν πίσω με 3-1. Ήθελα, ό,τι κι συνέβαινε, να παίξω στους τελικούς. Ήθελα απλά να παίξω. Ένιωθα καλά και έκανα προπόνηση καθημερινά. Επέστρεφα σιγά σιγά με διπλές προπονήσεις και ήμουν συγκεντρωμένος σε εκείνο το παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.