Ντουράντ: “Δεν με πίεσαν οι Ουόριορς να επιστρέψω”

Ο Κέβιν Ντουράντ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε πίεση από την πλευρά των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να αγωνιστεί στο πέμπτη παιχνίδι της σειράς των τελικών του ΝΒΑ, κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς.
Δημοσίευση: 08/08/2019 - 07:01
Ο Κέβιν Ντουράντ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε πίεση από την πλευρά των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να αγωνιστεί στο πέμπτη παιχνίδι της σειράς των τελικών του ΝΒΑ, κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς. Ο Αμερικανός παίκτης υπογράμμισε πως σκόπευε να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς και πως δε φταίει κανένας από την πρώην ομάδα του, για τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αρχικά, ο Ντουράντ τόνισε στον αμερικανικό Τύπο: “Όχι, βέβαια, πώς να κατηγορήσεις τους Ουόριορς. Άκουσα ότι με πίεσαν, για να γυρίσω. Κανείς δε μου είπε ούτε κουβέντα όσο έκανα αποθεραπεία. Μόνο εγώ και ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου ήμασταν μαζί κάθε μέρα. Όταν άρχισε η σειρά, κοιτούσα το Game 5. Απλά έτυχε να γίνει αυτό στο παιχνίδι, κανείς δεν φταίει για αυτό”.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε: “Ναι, ακόμη σκέφτομαι εκείνο το βράδυ. Κάθε μου εμπειρία σε αυτό το πρωτάθλημα περνά από το μυαλό μου και σίγουρα εκείνη η στιγμή θα είναι στις πρώτες, γιατί θα αποτελέσει κομμάτι της καριέρας μου, όντας ο μεγαλύτερος τραυματισμός μου. Τώρα, όμως, κοιτάζω πώς θα γυρίσω να παίξω μπάσκετ και δυστυχώς είμαι τραυματίας. Περιμένω απλά να γυρίσω”.

Τέλος, ο Ντουράντ τόνισε για το αν έχει μετανιώσει που αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο ματς, μετά τον τραυματισμό του: “Ό,τι κι αν γινόταν στη σειρά, ήθελα να παίξω στο Game 5. Για αυτό μπήκα, όταν βρισκόμασταν πίσω με 3-1. Ήθελα, ό,τι κι συνέβαινε, να παίξω στους τελικούς. Ήθελα απλά να παίξω. Ένιωθα καλά και έκανα προπόνηση καθημερινά. Επέστρεφα σιγά σιγά με διπλές προπονήσεις και ήμουν συγκεντρωμένος σε εκείνο το παιχνίδι”.