Τζέιμς: «Γλυκιά η συνάντηση με τον Ουέιντ»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς τόνισε πως περιμένει με ανυπομονησία την επικείμενη αναμέτρηση των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Μαϊάμι Χιτ, όπου θα συναντήσει τον Ντουείν Ουέιντ.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς τόνισε πως περιμένει με ανυπομονησία την επικείμενη αναμέτρηση των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Μαϊάμι Χιτ, όπου θα συναντήσει τον Ντουείν Ουέιντ. Ο «Βασιλιάς» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον βετεράνο παίκτη, με τον οποίο πανηγύρισαν μαζί δυο πρωταθλήματα σε τέσσερις τελικούς με τους Μαϊάμι Χιτ.

Χαρακτηριστικά, ο Τζέιμς υπογράμμισε: «Θα είναι γλυκιά η συνάντηση με τον Ουέιντ. Το όμορφο κομμάτι είναι ότι λατρεύω να βρίσκομαι στο ίδιο παρκε με τον αδερφό μου τον Ουέιντ. Ήρθαμε κοντά από το το 2003, τότε που ξεκίνησε η καριέρα μας. Το ματς που έρχεται αποτελεί την τελευταία φορά που θα μοιραστούμε το ίδιο παρκέ».

Στη συνέχεια, ο «Βασιλιάς» συμπλήρωσε: «Είναι απλά χημεία μερικές φορές. Δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Όπως έγινε και με τον Καρμέλο, όπως έγινε με τον Κρις Πολ στο παρελθόν. Κάποια πράγματα δεν εξηγούνται. Έτσι έχουμε αυτή την αδελφική σχέση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.