Οι GMs ψηφίζουν…Γιάννη!

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς πρωταγωνιστούν στο ετήσιο δημοψήφισμα των General Managers του ΝΒΑ.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς πρωταγωνιστούν στο ετήσιο δημοψήφισμα των General Managers του ΝΒΑ.

Οι 52 GMs απάντησαν σε 50 διαφορετικές ερωτήσεις όσον αφορά τη σεζόν 2019-20, με τα «ελάφια» αλλά και τον MVP της περσινής περιόδου να κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλές από τις προβλέψεις.

Αναλυτικά:

– Το 36% θεωρεί ότι οι Μπακς θα φορέσουν το «δαχτυλίδι» του πρωταθλητή, με το 46% να ψηφίζει Λος Άντζελες Κλίπερς και το 11% Λος Άντζελες Λέικερς.

– Το 76% πρόβλεψε επικράτηση των Μπακς στην Ανατολή και το 21% δεύτερη θέση των «ελαφιών» στην Περιφέρειά τους.

– Το 52% αναμένει και πάλι MVP τον. Γ. Αντετοκούνμπο, με Κάρι, Ντέιβις και Λέοναρντ να ακολουθούν με 10% έκαστος!

– Ο Greek Freak είναι ο παίκτης που θα υπέγραφε το 86% των GM’ s (πέρσι είχε μόλις 30%!) αν ξεκινούσαν τώρα μία ομάδα στο ΝΒΑ, με τους Ντέιβις και Ντόντσιτς να λαμβάνουν από 7% έκαστος.

– Ο Γιάννης είναι ο παίκτης που αναγκάζει τους αντίπαλους προπονητές να κάνουν τις περισσότερες προσαρμογές κατά 14%, με τον Τζέιμς Χάρντεν να πρωτεύει εδώ με 48% και τους Κάρι και ΛεΜπρον να παίρνουν από 17%.

– Ο Greek Freak αναδείχτηκε κορυφαίος πάουερ φόργουορντ του ΝΒΑ με 59% (δεύτερος ο Ντέιβις με 28%) και τρίτος καλύτερος σμολ φόργουρντ με 14%, πίσω από Λέοναρντ (62%) και ΛεΜπρον (24%). Επίσης έλαβε ψήφους και για τον καλύτερο σέντερ, όπου πρώτευσαν Γιόκιτς, Εμπίιντ και Ντέιβις.

– Ο Αντετοκούνμπο είναι ο καλύτερος μη Αμερικανός παίκτης του πρωταθλήματος με 79% για δεύτερη σερί σεζόν, μπροστά από Γιόκιτς (14%) και Ντόντσιτς (7%).

– Είναι ο τέταρτος καλύτερος αμυντικός με 7% μαζί με τον Πολ Τζορτζ και πίσω από Λέοναρντ, Γκομπέρ και Ντρέιμοντ Γκριν.

– Αποτελεί τον τρίτο πιο πολυσύνθετο αμυντικό με 21% πίσω από Γκριν και Λέοναρντ, ενώ οι Μπακς είναι η τρίτη καλύτερη αμυντική ομάδα της λίγκας με 17%, πίσω από Κλίπερς και Τζαζ.

– Ο τεχνικός των «ελαφιών» Μάικ Μπουντενχόλζερ είναι ο τρίτος καλύτερος προπονητής με 10%, πίσω μόνο από Πόποβιτς και Σπόελστρα, αλλά και ο δεύτερος καλύτερος επιθετικά με 14%, μαζί με Ντ’ Αντόνι (Χιούστον) και Στοτς (Πόρτλαντ), πίσω μόνο από τον Στιβ Κερ των Ουόριορς. Δεύτερος καλύτερος είναι και στον αμυντικό τομέα (24%), πίσω μόνο από τον Κουίν Σνάιντερ της Γιούτα (28%).

– Οι Μπακς είναι η τέταρτη πιο…fun ομάδα για να παρακολουθεί κανείς (10%) πίσω από Νάγκετς, Πέλικανς και Ουόριορς, ενώ ο Γ. Αντετοκούνμπο ο δεύτερος πιο αθλητικός παίκτης (28%), μετά από τον Ζάιον Γουίλιαμσον, αλλά και ο πιο πολυσύνθετος παίκτης στη λίγκα με 46%, αφήνοντας πίσω ΛεΜπρον (39%) και Λέοναρντ (7%).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.