Τάουνς: “Θα μπούμε στα play off”

Σίγουρος πως οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς θα μπουν στα εφετινά play off εμφανίστηκε ο Καρλ Άντονι Τάουνς, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να πετύχει αυτόν τον στόχο.

Σίγουρος πως οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς θα μπουν στα εφετινά play off εμφανίστηκε ο Καρλ Άντονι Τάουνς, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να πετύχει αυτόν τον στόχο. Ο παίκτης των “λύκων” εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει της νέας σεζόν και άφησε αιχμές κατά των επικριτών της ομάδας του. Αναλυτικά, δήλωσε: 

Για την πηγή της αυτοπεποίθησης του: “Πάντα είχα αυτοπεποίθηση. Είμαι από το Νιού Τζέρσεϊ. Έχω μάθει να πιστεύω στον εαυτό μου. Η ομάδα από μόνη της μου δίνει αυτοπεποίθηση, όμως πάνω απ’ όλα αυτό που με κάνει να πιστεύω στον εαυτό μου είναι οι ώρες που αφιέρωσα στο γυμναστήριο. Η αυτοπεποίθηση μου γεννήθηκε εκεί, όχι μέσα από τα λόγια και τις εικασίες των άλλων. Αυτό είναι το μότο μου”.

Για την φύση του ηγέτη που “χτίζει”: “Οι φυσικοί ηγέτες δεν χρειάζονται τα λόγια για το δείξουν. Ο καθένας έχει διαφορετική οπτική και διαφορετικούς τρόπους για να δείχνει αυτά τα ηγετικά στοιχεία. Στην καριέρα μου, πάντα επέλεγα να ηγούμαι με πράξεις. Είμαι εκείνος που φτάνει πρώτος για προπόνηση και φεύγει τελευταίος. Έχω παίξει σε παιχνίδια που δεν έπρεπε να παίξω, βοηθώντας την ομάδα μου να κερδίσει. Ηγέτης κατ’ εμέ είναι αυτός που μπορεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς μιας ιδέας. Προσπαθώ πάντα να κάνω ότι περνάει από το χέρι, όμως στο τέλος της ημέρας έχουμε πολλούς ηγέτες στα αποδυτήρια”.

Για το πόσο καλοί μπορούν να είναι οι φετινοί Γουλβς: “Μπορούμε να αποδώσουμε καλό μπάσκετ και να είμαστε ανταγωνιστικοί, αρκεί να αποκτήσουμε σταθερότητα. Είναι εύκολο να κερδίσεις έναν αγώνα. Είναι δύσκολο να κερδίσεις τα περισσότερα παιχνίδια σε μια σεζόν 82 αγώνων. Αν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε και μείνουμε υγιείς, όλα γίνονται”.

Για την τάση υποτίμησης της ομάδας του: “Όλοι έχουν μάθει να υποτιμούν τους ανθρώπους της Μινεσότα γιατί βρισκόμαστε σε μια περιοχή που δεν διαφημίζεται. Εμείς αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, θα εμφανιστούμε από το πουθενά και θα πάμε στα play off. Εμένα προσωπικά μου αρέσει, οπότε συνεχίστε να μας υποτιμάτε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.