Θανάσης: “Προσπαθώ να δίνω έξτρα ώθηση στην ομάδα”

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στους Μιλγουόκι Μπακς και υπογράμμισε πως πάντα προσπαθεί να δώσει ενέργεια και ώθηση στην ομάδα του.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στους Μιλγουόκι Μπακς και υπογράμμισε πως πάντα προσπαθεί να δώσει ενέργεια και ώθηση στην ομάδα του. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε συμπλήρωσε πως μαθαίνει τα συστήματα των “ελαφιών” και πως μπαίνει σταδιακά στο κλίμα της ομάδας. Αναλυτικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: 

Για την ενέργεια που φέρνει από τον πάγκο: “Κάθε φορά που ο coach μου λέει να μπω, ετοιμάζομαι για να δώσω όση ενέργεια έχω. Προσπαθώ να προσφέρω κάτι θετικό στην ομάδα και να αυξήσω την ένταση στο παιχνίδι μας. Ουσιαστικά, προσπαθώ να δώσω και εγώ μια έξτρα ώθηση στον ‘κινητήρα’ μας”.

Για τις αντιδράσεις του μετά τα καρφώματα: “Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν βρισκόμουν σε άλλη ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι διασκεδάζω πάρα πολύ και είναι μοναδικό συναίσθημα, ειδικότερα όταν βρίσκεσαι μαζί με τον αδερφό σου στο ίδιο γκρουπ”.

Για τις μέχρι τώρα εμπειρίες που έχει αποκομίσει: “Όλα κυλούν ωραία. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να κατανοήσω τον τρόπο παιχνιδιού των υπολοίπων και να δω τις αντιδράσεις τους κάτω από όλες τις συνθήκες γιατί είναι σίγουρο πως δεν θα είναι όλα τα ματς κομμένα και ραμμένα στα μέτρα μας. Μέσα από αυτά τα ματς προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό και να χτίσουμε νοοτροπία νικητή ενόψει της συνέχειας”.

Για τις ευκαιρίες που έχει στην επίθεση: “Είναι πραγματικά πολλές, ειδικότερα από την στιγμή που ακόμα μαθαίνω τον τρόπο που θέλει ο coach να τρέχουμε στην επίθεση. Είμαι ενθουσιασμένος γιατί λειτουργούμε με ένα τρόπο που μας κάνει όλους απειλητικούς και ταυτόχρονα κάνει και πιο εύκολο το έργο μας στην άμυνα όταν έχουμε τόσο καλή επίθεση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.