Πόποβιτς: “Ο πρόεδρός μας είναι ανίκανος και δειλός”

Σφοδρή επίθεση κατά το Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο Γκρεγκ Πόποβιτς, με αφορμή τα όσα του καταλόγισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, σχετικά με τη στάση που κράτησε στην πρόσφατη κόντρα με την Κίνα, με αφορμή το tweet του γενικού διευθυντή των Χιούστον Ρόκετς.

Σφοδρή επίθεση κατά το Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο Γκρεγκ Πόποβιτς, με αφορμή τα όσα του καταλόγισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, σχετικά με τη στάση που κράτησε στην πρόσφατη κόντρα με την Κίνα, με αφορμή το tweet του γενικού διευθυντή των Χιούστον Ρόκετς. Ο κόουτς των Σαν Αντόνιο Σπερς έδωσε πρώτα συγχαρητήρια στον κομισάριο του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ για τη στάση του στο θέμα και στη συνέχεια υπογράμμισε πως ο Τραμπ είναι ανίκανος και δειλός, ειδικά όταν πρέπει να χειριστεί τέτοιες καταστάσεις. 

Χαρακτηριστικά, ο Πόποβιτς τόνισε: “Ο Σίλβερ υποστήριξε το έθνος μας και τις αρχές του, κάτι που είναι σημαντικό αυτές τις μέρες. Ειδικά αν το βάζεις σε σύγκριση με το πώς αντέδρασε ο πρόεδρός μας. Είμαι περήφανος για την στάση του. Είμαι πολύ απασχολημένος για να ασχοληθώ με όσα λέει ο Τραμπ για μένα. Έχω και άλλες δουλειές να κάνω. Εγώ απλώς σημείωσα πώς ο Άνταμ Σίλβερ έδειξε να διαχειρίζεται σωστά μια δύσκολη κατάσταση σε αντιδιαστολή με τον πρόεδρό μας, όταν έχει να κάνει με απολυταρχικές καταστάσεις, είτε μιλάμε για την Σαουδική Αραβία, είτε για την Βόρεια Κορέα, είτε για την Τουρκία… Ο πρόεδρός μας φαίνεται ανήμπορος, ανίκανος και δειλός σε αυτή την σύγκριση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.