Λοβ: «Θέλω να μείνω στο Κλίβελαντ»

Τέλος στα σενάρια αποχώρησης του από το Κλίβελαντ προσπάθησε να βάλει ο Κέβιν Λοβ, ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στους Κάβαλιερς.

Τέλος στα σενάρια αποχώρησης του από το Κλίβελαντ προσπάθησε να βάλει ο Κέβιν Λοβ, ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στους Κάβαλιερς.

Ο 31χρονος φόργουορντ σχολίασε τις φήμες που έχουν αναπτυχθεί περί ανταλλαγής του, ωστόσο διευκρίνισε πως δεν έχει κάποια τέτοια ενημέρωση από τον ατζέντη του, σημειώνοντας παράλληλα πως θέλει να μείνει στο Κλίβελαντ.

«Θέλω να μείνω εδώ. Πάντα αυτό ήθελα. Ήξερα πάντα πως το ΝΒΑ είναι business. Ειδικά μετά την περσινή σεζόν, οι αλλαγές ήταν απροσδόκητα μεγάλες. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί. Είναι κάπως αστείο. Ο μάνατζέρ μου δεν με κάλεσε το καλοκαίρι να μου πει πως θα γίνω ανταλλαγή. Φυσικά, ο κόσμος γι’ αυτό μιλάει. Ο κόσμος κάνει σενάρια για το πού θα ταίριαζα. Εγώ συνεχίζω να προχωράω και να δίνω το σωστό παράδειγμα για τους συμπαίκτες μου, γιατί έχουμε ένα καλό γκρουπ», δήλωσε στην ιστοσελίδα «Cleveland.com» ο Λοβ.

Ο Καλιφορνέζος φόργουορντ βρίσκεται στους Κάβαλιερς από το 2014, ενώ το 2018 υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη τέσσερα χρόνια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.