Σίλβερ: “Σε πέντε χρόνια θα έχουμε Ινδό παίκτη”

Ο Άνταμ Σίλβερ θέλει να επεκταθεί το ΝΒΑ και στην Ινδία και για αυτό το λόγο πιέζει ώστε να δημιουργηθεί εκεί μια επαγγελματική λίγκα.

Ο Άνταμ Σίλβερ θέλει να επεκταθεί το ΝΒΑ και στην Ινδία και για αυτό το λόγο πιέζει ώστε να δημιουργηθεί εκεί μια επαγγελματική λίγκα. Ο κομισάριος του ΝΒΑ υπογράμμισε πως σε πέντε χρόνια θα υπάρχει ένας Ινδός παίκτης στο ΝΒΑ, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να μπουν οι σωστές βάσεις. Για αυτό τον λόγο ζήτησε να κατασκευαστούν γήπεδα στην ασιατική χώρα. Στο πλευρά του Σίλβερ φέρεται να βρίσκεται ο Βίβεκ Ραναντίβε, ο οποίος κατάγεται από την Ινδία. 

Χαρακτηριστικά, ο Σίλβερ δήλωσε: “Νομίζω ότι σε πέντε χρόνια θα έχουμε Ινδό παίκτη στο ΝΒΑ. Και θα είναι χρονική μία καλή στιγμή να υπάρχει και μία επαγγελματική Λίγκα στην χώρα. Αλλά ένα από τα πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε, είναι οι γηπεδικές υποδομές. Είχα συζητήσεις με διάφορους ανθρώπους κατασκευαστικών εταιρειών και σίγουρα είναι εφικτό να έχουμε μεγάλα γήπεδα, τα οποία να έχουν πολλαπλές χρήσεις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.