Χορστ: “Θέλω να μείνει για πάντα ο Γιάννης”

Ο Τζον Χορστ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς έως το τέλος της καριέρας του.
Δημοσίευση: 01/10/2019 - 10:34
Ο Τζον Χορστ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς έως το τέλος της καριέρας του. Ο γενικός διευθυντής των “ελαφιών” συμπλήρωσε πως η ομάδα του δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει άλλους παίκτες και πως θα κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τον Έλληνα παίκτη.

Αρχικά, ο Χορστ δήλωσε: “Θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι και ανταγωνιστικοί για μεγάλο διάστημα. Αυτή είναι η απάντηση, αυτή είναι η κατεύθυνση. Εκεί επικεντρωνόμαστε. Ναι, πιστεύω πως αν τα κάνουμε αυτά, τότε ο Γιάννης θα θέλει να είναι μέρος όλου αυτού. Νίκες. Ένα οικογενειακό περιβάλλον. Είναι ένας πιστός άνθρωπος, που αγαπάει το Μιλογυόκι και τους Μπακς και θέλουμε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε, να διατηρήσουμε αυτά που κάνουμε και να είναι κομμάτι όσων χτίζουμε εδώ”.

Στη συνέχεια, ο γενικός διευθυντής των Μπακ υπογράμμισε: “Δεν θέλω να φανώ αφελής ή αλαζόνας, αλλά πραγματικά δεν με απασχολούν οι άλλοι αστέρες, οι άλλες ομάδες ή η ικανότητά τους να κρατούν ή να προσελκύουν παίκτες. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο Μιλγουόκι και στο να χτίζουμε το μέλλον, την επιτυχία και την βιωσιμότητα του οργανισμού μας. Πιστεύω πως αν μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό, θα είναι μια χαρά”.