Βλέπουν τελικούς οι “πολεμιστές”

Οι Στεφ Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν υπογράμμισαν πως οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μπορούν να βρεθούν και φέτος στους τελικούς του ΝΒΑ, ώστε να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στην κορυφή.

Οι Στεφ Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν υπογράμμισαν πως οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μπορούν να βρεθούν και φέτος στους τελικούς του ΝΒΑ, ώστε να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στην κορυφή. Και οι δυο εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την εφετινή σεζόν, παρά την αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ και τον τραυματισμό του Κλέι Τόμπσον.

Αρχικά, ο Κάρι δήλωσε: “Σίγουρα μπορούμε. Έχουμε έναν εξαιρετικό κορμό με εμπειρία και το διασκεδαστικό είναι πως θα ανανεώσουμε την εικόνα μας με νέους παίκτες. Όλοι περίμεναν από μας να είμαστε παρόντες στους πέντε τελευταίους τελικούς. Τώρα θα προσπαθήσουμε να το διασκεδάσουμε για να τα καταφέρουμε ξανά”.

Από την πλευρά του, ο Γκριν υπογράμμισε: “Ξέρω τι περιμένω από την ομάδα μου. Αυτό δεν αλλάζει από χρόνο σε χρόνο. Από τη στιγμή που έχουμε στην ομάδα τον Κάρι και τον Τόμπσον, θέλω να είμαστε στους τελικούς και πιστεύω πως μπορούμε. Με την εμπειρία που έχουμε και τους παίκτες που είναι στο καλύτερο σημείο της καριέρας τους, αλλά και με την προσθήκη του Ντ’ Άντζελο Ράσελ, έχουμε πολύ ταλέντο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.