Αποδοκιμασίες για τον Λέοναρντ (video)

Ο Κάουι Λέοναρντ δεν είναι ευπρόσδεκτος από όλους στο Λος Άντζελες, καθώς οι φίλαθλοι των Λέικερς δε φαίνεται να έχουν αποδεχτεί πως απέρριψε την ομάδα τους, για λογαριασμό των Κλίπερς.

Ο Κάουι Λέοναρντ δεν είναι ευπρόσδεκτος από όλους στο Λος Άντζελες, καθώς οι φίλαθλοι των Λέικερς δε φαίνεται να έχουν αποδεχτεί πως απέρριψε την ομάδα τους, για λογαριασμό των Κλίπερς. Το περασμένο καλοκαίρι, ο πολυτιμότερος παίκτης των περσινών τελικών είχε βρεθεί ανάμεσα στις δυο ομάδες, όμως τελικά επέλεξε την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς, όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, συγκριτικά με τους Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς, όπου θα έπρεπε να ζήσει στη σκιά του “Βασιλιά”.

Ο Λέοναρντ βρέθηκε στην αναμέτρηση των Λος Άντζελες Ραμς με τους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς για το NFL και άκουσε τις αποδοκιμασίες μερίδας των φιλάθλων των γηπεδούχων. Ο αμερικανικός Τύπος υποστηρίζει πως οι φίλαθλοι στις εξέδρες ήταν διχασμένοι, καθώς πολλοί αποδοκίμαζαν και άλλοι επευφημούσαν τον Λέοναρντ. Αυτοί που τον αποδοκίμαζαν ήταν φίλαθλοι των Λέικερς, ενώ οι υπόλοιποι ήταν φίλαθλοι των Κλίπερς.

Το σχετικό βίντεο: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.