Ίρβινγκ: “Να τελειώσω την καριέρα μου στους Νετς”

Ο Κάιρι Ίρβινγκ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στους Μπρούκλιν Νετς έως το τέλος της καριέρας του, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στους Μπόστον Σέλτικς.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στους Μπρούκλιν Νετς έως το τέλος της καριέρας του, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στους Μπόστον Σέλτικς. Ο Αμερικανός παίκτης παραδέχτηκε πως δε δικαίωσε τις προσδοκίες των “Κελτών”, κατά το διάστημα της παρουσίας του στη Βοστώνη, ενώ υπογράμμισε πως σημαντικό ρόλο έπαιξε η απώλεια του παππού του.

Χαρακτηριστικά, ο Ίρβινγκ δήλωσε: “Η απώλεια του παππού μου στην αρχή της σεζόν με επηρέασε. Η χαρά του παιχνιδιού είχε φύγει από μέσα μου και αυτό το συναίσθημα με ακολούθησε σε όλη τη σεζόν. Δεν έκανα ό,τι έπρεπε για να ζητήσω βοήθεια. Δεν ήμουν έτοιμος για αυτές τις μάχες και απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου με στους Σέλτικς, γιατί δεν τους πρόσφερε όσα μπορούσα, από άποψη ηγετικής παρουσίας. Τώρα όμως είμαι εδώ, στους Νετς, με εντελώς διαφορετικό σκεπτικό και έτοιμος να βοηθήσω”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Κέβιν Ντουράντ: “Θέλαμε να κλείσουμε μαζί τις καριέρες μας και ποιο καλύτερο μέρος για να το κάνουμε στο Μπρούκλιν. Όλοι ξέρουμε πως ο Κέβιν δεν ήταν έτοιμος για να παίξει στον πέμπτο τελικό. Ήταν για να πουλήσουν ένα προϊόν. Στους Νετς κανένας δεν πρόκειται να τον πιέσει να επιστρέψει πριν να είναι 100% έτοιμος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.