Αντετοκούνμπο: “Να μάθω όσα περισσότερα μπορώ” (video)

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τόνισε πως θέλει να μάθει όσο περισσότερα μπορεί δίπλα στον Λεμπρόν Τζέιμς και στους υπόλοιπους παίκτες των Λος Άντζελες Λέικερς, στους οποίους θα αγωνιστεί την εφετινή σεζόν.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τόνισε πως θέλει να μάθει όσο περισσότερα μπορεί δίπλα στον Λεμπρόν Τζέιμς και στους υπόλοιπους παίκτες των Λος Άντζελες Λέικερς, στους οποίους θα αγωνιστεί την εφετινή σεζόν. Ο Έλληνας παίκτης φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της νέας του ομάδας και υπογράμμισε πως θέλει να πάρει όσες περισσότερες ευκαιρίες μπορεί. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αδερφό του, Γιάννη.

Αρχικά, ο Κώστας Αντετοκούνμπο δήλωσε: “Έρχομαι στην Αμερική, Έρχομαι στο Λος Άντζελες. Για μένα είναι μεγάλη εμπειρία που θα συνεργαστώ με κάποιους από τους κορυφαίους παίκτες της λίγκας. Θέλω να μάθω όσα περισσότερα μπορώ. Έχοντας two way contract θα πρέπει να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για να ανταποκριθώ στο κάλεσμα της ομάδας”.

Στη συνέχεια, μίλησε και για τον αδερφό του Γιάννη, με του οποίου τα παπούτσια θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν: “Μου δίνει πολλές συμβουλές. Μου λέει να μάθω όσα περισσότερα μπορώ, να παίζω πάντα με προσπάθεια και να προσπαθώ σκληρά”.

Το σχετικό βίντεο: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.