“Πόρτα” για το “Taco Tuesday” στον “Βασιλιά”

Ο Λεμπρόν Τζέιμς θέλησε να κατοχυρώσει το “Taco Tuesday”, προκειμένου να το εκμεταλλευτεί εμπορικά στο μέλλον, όμως αυτή του η προσπάθεια δεν στέφθηκε με επιτυχία.
Δημοσίευση: 12/09/2019 - 06:28
Ο Λεμπρόν Τζέιμς θέλησε να κατοχυρώσει το “Taco Tuesday”, προκειμένου να το εκμεταλλευτεί εμπορικά στο μέλλον, όμως αυτή του η προσπάθεια δεν στέφθηκε με επιτυχία. Συγκεκριμένα, ο “Βασιλιάς” κατέφυγε στην LBJ Trademarks για να κατοχυρώσει τον τίτλο, όμως η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη επιτροπή του τόνισε πως τον όρο “Taco Tuesday” τον χρησιμοποιούν αρκετοί άλλοι άνθρωποι και πως δε θα μπορούσε να την εκμεταλλευτεί εμπορικά μόνο ένας.

Ο Αμερικανός παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς είχε φροντίσει το προηγούμενο διάστημα να προωθήσει τη συγκεκριμένη του συνήθεια, μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανέβαζε βίντεο στα οποία απολάμβανε το συγκεκριμένο μεξικανικό φαγητό. Ο Τζέιμς είχε σκοπό να πάρει τον συγκεκριμένο τίτλο και να δημιουργήσει το μέλλον τη δική του επιχείρηση, η οποία θα ασχολούνταν με το συγκεκριμένο φαγητό, όμως πριν από αυτόν, αρκετοί άλλοι Αμερικανοί είχαν χρησιμοποιήσει στα stories τους στο Instagram, τον όρο “Taco Tuesday”, κάτι που τελικά του στέρησε την κατοχύρωση του ονόματος, της μελλοντικής του επιχείρησης.