Κερ: “Φέτος είναι η σπουδαιότερη προετοιμασία μας”

Ο Στιβ Κερ θέλησε να τονίσει πως η εφετινή προετοιμασία των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα είναι η σημαντικότερη από τότε που ανέλαβε την τεχνική τους ηγεσία, λόγω των αλλαγών που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Στιβ Κερ θέλησε να τονίσει πως η εφετινή προετοιμασία των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα είναι η σημαντικότερη από τότε που ανέλαβε την τεχνική τους ηγεσία, λόγω των αλλαγών που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας. Ο Αμερικανός κόουτς αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Κέβιν Ντουράν, αλλά και στα προβλήματα τραυματισμών που έχει η ομάδα του.

Αρχικά, ο Κερ τόνισε: “Αυτή η χρονιά είναι εντελώς διαφορετική. Κανείς δεν γνωρίζει τον άλλον τόσο καλά. Σίγουρα θα μελετήσουμε την ομάδα κατά τη διάρκεια του προπονητικού καμπ, τα παιχνίδια της προετοιμασίας και αυτά στο ξεκίνημα της σεζόν. Να βρούμε τον καλύτερο τρόπο παιξίματος και στις δύο πλευρές του παρκέ. Έχουμε κάποιες ιδέες και θα τις προωθήσουμε έντονα στην προετοιμασία. Το καμπ θα είναι καθοριστικό”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του Ντουράντ τονίζοντας πως δεν τον πρόσβαλαν: “Όχι δεν με πρόσβαλε, επειδή βασικά αυτά που είπε ο Κέβιν ήταν αληθινά. Κοιτάζεις κάθε σύστημα. Είχα παίξει την τριγωνική επίθεση στους Μπουλς με τον Μάικλ Τζόρνταν. Λειτούργησε καλύτερα στην κανονική περίοδο και τους πρώτους γύρους των πλέι οφ. Έτσι απλά έγινε. Για αυτό παίκτες σαν τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Κέβιν Ντουράντ και τον Κόμπι Μπράιαντ είναι αυτοί που είναι. Μπορούν να ξεπεράσουν οποιαδήποτε άμυνα. Βαθιά μέσα στα πλέι οφ όμως, όταν οι άμυνες δυναμώνουν σε συνδυασμό με το δυναμισμό του παιχνιδιού, είναι οι στιγμές που αναλαμβάνουν δράση οι σούπερ σταρ. Θα χρειαστεί να στηριχθείς στο ατομικό παιχνίδι κι όχι τόσο πολύ στο σύστημα. Για αυτό δεν πήρα άσχημα το σχόλιο του. Το βλέπω ως δεδομένο”.

Τέλος, ο Κερ δήλωσε: “Η σεζόν 2016-17 με τον Κέβιν ήταν το αποκορύφωμα μας. Είχαμε τρομερή επίθεση εκείνη τη χρονιά. Τότε όμως υπήρχε ένας τρομερός συνδυασμός κίνησης και επιτυχίας του συστήματος μαζί με το παιχνίδι του “ένας εναντίον ενός”. Ήταν η κορύφωση του επίθεσης μας. Ιδανικά ήταν ότι ένας κόουτς ζητούσε. Χρειάζεσαι ένα σύστημα για να νιώσεις οργανωμένα και άνετα. Και μετά χρειάζεσαι ένα-δύο παίκτες για να διαλύσουν μία άμυνα μόνοι τους όταν η επίθεση δεν μπορεί να “εκτελέσει” σωστά. Αυτή για μένα είναι η ουσία για μία ομάδα πρωταθλητισμού”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.