Πλέον θα παρακολουθούνται όλοι στο ΝΒΑ

Τα μέτρα τα οποία αποφασίστηκαν στη σύσκεψη των ιδιοκτητών των ομάδων, σχετικά με το “tampering”, θα προβλέπουν από εδώ και στο εξής, μέχρι και παρακολούθηση των επικοινωνιών των ομάδων.
Δημοσίευση: 21/09/2019 - 08:00
Τα μέτρα τα οποία αποφασίστηκαν στη σύσκεψη των ιδιοκτητών των ομάδων, σχετικά με το “tampering”, θα προβλέπουν από εδώ και στο εξής, μέχρι και παρακολούθηση των επικοινωνιών των ομάδων. Σε μια προσπάθεια να μην επαναληφθούν στο μέλλον φαινόμενα σαν τα εφετινά, οι ομάδες του ΝΒΑ αποφάσισαν να πάρουν σκληρά μέτρα, ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο το συγκεκριμένο θέμα. 

Ο Άνταμ Σίλβερ ανακοίνωσε πως το πρόστιμο θα ξεκινάει από τα δέκα εκατομμύρια δολάρια, ενώ φαίνεται πως έκανε δεκτή και την εισήγηση των ομάδων για παρακολούθηση των επικοινωνιών. Ο κομισάριος της λίγκας θα έχει πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεται για το πότε μια ομάδα έρχεται σε επαφή με έναν παίκτη, ο οποίος είναι free agent, ώστε αυτό να μη γίνεται εκτός της καθορισμένης περιόδου. Κάτι τέτοιο έγινε σε πολλές περιπτώσεις το εφετινό καλοκαίρι.