Πλέον θα παρακολουθούνται όλοι στο ΝΒΑ

Τα μέτρα τα οποία αποφασίστηκαν στη σύσκεψη των ιδιοκτητών των ομάδων, σχετικά με το “tampering”, θα προβλέπουν από εδώ και στο εξής, μέχρι και παρακολούθηση των επικοινωνιών των ομάδων.

Τα μέτρα τα οποία αποφασίστηκαν στη σύσκεψη των ιδιοκτητών των ομάδων, σχετικά με το “tampering”, θα προβλέπουν από εδώ και στο εξής, μέχρι και παρακολούθηση των επικοινωνιών των ομάδων. Σε μια προσπάθεια να μην επαναληφθούν στο μέλλον φαινόμενα σαν τα εφετινά, οι ομάδες του ΝΒΑ αποφάσισαν να πάρουν σκληρά μέτρα, ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο το συγκεκριμένο θέμα. 

Ο Άνταμ Σίλβερ ανακοίνωσε πως το πρόστιμο θα ξεκινάει από τα δέκα εκατομμύρια δολάρια, ενώ φαίνεται πως έκανε δεκτή και την εισήγηση των ομάδων για παρακολούθηση των επικοινωνιών. Ο κομισάριος της λίγκας θα έχει πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεται για το πότε μια ομάδα έρχεται σε επαφή με έναν παίκτη, ο οποίος είναι free agent, ώστε αυτό να μη γίνεται εκτός της καθορισμένης περιόδου. Κάτι τέτοιο έγινε σε πολλές περιπτώσεις το εφετινό καλοκαίρι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.