Ο Λέοναρντ ήθελε να παίξει για τον Ρίβερς

Ο Κάουι Λέοναρντ είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί για τον Ντοκ Ρίβερς και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους, για τους οποίους επέλεξε τους Λος Άντζελες Κλίπερς, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Κάουι Λέοναρντ είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί για τον Ντοκ Ρίβερς και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους, για τους οποίους επέλεξε τους Λος Άντζελες Κλίπερς, για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Αμερικανός παίκτης είχε συνάντηση με τον κόουτς της νέας του ομάδα, στον οποίο ξεκαθάρισε πως ήθελε να αγωνιστεί στην ομάδα του.

Ο Ρίβερς τόνισε χαρακτηριστικά: “Είχαμε μία συνάντηση με τον Καουάι στο σπίτι μου στο Μαλιμπού και νιώσαμε πως είχαμε το πάνω χέρι. Οι Λέικερς είχαν συνάντηση με τον Λέοναρντ και είχαν ετοιμάσει μία ολόκληρη ιστορία για αυτόν, προκειμένου να τους επισκεφτεί στις νέες εγκαταστάσεις τους. Αυτός είπε: “Όχι, μπορείτε να έρθετε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένω”. Με μας όμως είπε: “Ναι θα έρθω στο σπίτι σου. Όταν το ακούσαμε αυτό νιώσαμε σαν να θέλει να έρθει στην ομάδα μας”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Προσπάθησα πραγματικά να μιλήσω μαζί του την περασμένη σεζόν όπως περνούσε δίπλα μου και δεν μπόρεσα να βγάλω λέξη από αυτόν. Τίποτα. Έρχεται στη συνάντηση στο σπίτι μου, σφίγγουμε τα χέρια και μιλούσε. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί για μία συνάντηση κατά την οποία θα προσπαθούσαμε να εκμαιεύσουμε πράγματα από αυτόν. Τελικά, αυτός ήταν που μιλούσε και μας είπε ακριβώς αυτό που θέλαμε να ακούσουμε: Είπε χαρακτηριστικά: “Θέλω να παίξω για σένα” και με δείχνει. Και προσθέτει: “Κύριε Μπάλμερ λατρεύω ό,τι κάνεις, αλλά η ομάδα σου δεν είναι αρκετά καλή. Αν δεν την αλλάξεις, τότε δεν έρχομαι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.