Ρίβερς: “Θα έπρεπε να μετακομίσουμε στο Σιάτλ”

Ο Ντοκ Ρίβερς τόνισε αστειευόμενος πως αν ο Κάουι Λέοναρντ είχε καταλήξει στους Λος Άντζελες Λέικερς, τότε οι Κλίπερς θα έπρεπε να έχουν μετακομίσει στο Σιάτλ.
Δημοσίευση: 20/09/2019 - 07:16
Ο Ντοκ Ρίβερς τόνισε αστειευόμενος πως αν ο Κάουι Λέοναρντ είχε καταλήξει στους Λος Άντζελες Λέικερς, τότε οι Κλίπερς θα έπρεπε να έχουν μετακομίσει στο Σιάτλ. Ο κόουτς των Κλίπερς θέλησε με αυτό τον τρόπο να δείξει πόσο σημαντική ήταν για την ομάδα του, η απόκτηση του Αμερικανού παίκτη, ο οποίος ήταν ο πρώτος στόχος το εφετινό καλοκαίρι για την ενίσχυση του ρόστερ. 

Ο Αμερικανός προπονητής τόνισε αρχικά: “Στην πραγματικότητα είπα για πλάκα στον Στιβ Μπόλμερ, ότι αν ο Λέοναρντ πάει στους Λέικερς, θα μετακινήσουμε την ομάδα στο Σιάτλ. Ήταν αστείο, αλλά εγώ το εννοούσα σοβαρά. Αλήθεια, το πίστεψα”.

Στη συνέχεια, ο Ρίβερς τόνισε: “Μου είπε: "Θέλω να παίξω για σένα" και με έδειξε με το δάχτυλο του. Είπε "κύριε Μπόλμερ, αγαπώ όσα κάνετε και αυτά που υποστηρίζετε, αλλά η ομάδα σας δεν είναι τόσο καλή και αν δεν την αλλάξετε, δεν έρχομαι”.