Ο ταπεινός Κρις Μίντλετον (pics-video)

Ήταν μία απίστευτη χρονιά για τους Μιλγουόκι Μπακς και τον Κρις Μίντλετον. Έπαιξε τελικούς Ανατολής, επιλέχθηκε για το All Star Game, πήγε στο παγκόσμιο της Κίνας, ενώ έγινε και μπαμπάς.Ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποκαλύπτεται.

Αναλυτικά η συνέντευξη στο επίσημο κανάλι των Μπακς:

”Ήταν ένα σπουδαίο και αξέχαστο καλοκαίρι από την στιγμή που γεννήθηκε και η κόρη μου, η σκληρή δουλειά των τελευταίων ετών είχε αποτέλεσμα οπότε θα συνεχίσω να δουλεύω και ελπίζω να έρθουν και άλλα”’.

Για την συμμετοχή του στο All Star game:

”Σημαίνει πολλά για μένα, η σεζόν που πραγματοποιήσα ήταν μία από τις καλύτερες μου στο πρωτάθλημα”.

Για την προσαρμογή του σε όλα τα συστήματα της ομάδας:

”Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μου, μπορώ να προσαρμοστώ σε όλα τα συστήματα, έχω ένα ρόλο και προσπαθώ να τον υπηρετήσω όσο καλύτερα μπορώ, είναι ένα χάρισμα που διαθέτω”.

Πως καταφέρνει να ξεχωρίζει αλλά να μην τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας:

”Το κάνω για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, είμαι παίκτης που ακολουθεί πιστά τις εντολές του προπονητή και προσπαθώ να γίνω όσο καλύτερος συμπαίκτης μπορώ, κάνω τα πάντα να νικήσει η ομάδα μου, άλλες φορές η ομάδα στηρίζεται πάνω μου και άλλες φορές στηρίζεται σε κάποιον άλλο”.

Είναι κάποια εξέλιξη στο παιχνίδι του ή απλά ο εαυτός του:

”Είμαι απλά ο εαυτός μου, βέβαια πάντα μαθαίνεις από το παιχνίδι καινούργια πράγματα, όπως και στην ζωή μαθαίνουμε καθημερινά πράγματα, είναι λίγο απ’όλα. Χρειάστηκαν χρόνια για να βρεθώ στην θέση που βρίσκομαι τώρα, η σκληρή δουλειά έφερε αποτελέσματα. Κάνω καλή ζωή, κοιμάμαι καλά, τρώω καλά, ακούω τις συμβουλές του προπονητή μου και κάθε μέρα είναι μία νέα πρόκληση για μένα, προσπαθώ πάντα να γίνω καλύτερος.Το νόημα στην ζωή είναι να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, να γίνω καλύτερος παίκτης και καλύτερος συμπαίκτης. Όλοι οι σπουδαίοι προπονητές που είχα στην καριέρα μου έπαιξαν τον ρόλο τους σε αυτό. Δεν είναι μονάχα στο δικό μου χέρι αλλά σε αυτούς που βρίσκονται δίπλα μου και με στηρίζουν”.

Για την κόρη του:

”Η κόρη μου είναι όλος ο κόσμος μου, στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να την βλέπω πιο συχνά. Είναι σπουδαίο πράγμα να είσαι γονιός!”

Για την φανέλα του πανεπιστημίου που αποσύρθηκε:

”Ήταν σπουδαία και ξεχωριστή στιγμή για μένα να βλέπω την φανέλα μου να αποσύρεται. Συνάντησα τους δασκάλους μου και κόσμο που με βοήθησε στα νιάτα μου, ήταν απίστευτό συναίσθημα. Η διαδρομή μου από το κολλέγιο μέχρι τώρα ήταν απίστευτη, όλα κύλησαν αρμονικά και είμαι πανευτυχής”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.