Χάρντεν: «Θα βρω τον τρόπο να κερδίσω ένα πρωτάθλημα».

Ο Τζέιμς Χάρντεν παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μιλώντας για τον στόχο του πρωταθλήματος, τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και το πώς διαχειρίζεται την αρνητική κριτική.

Ο Τζέιμς Χάρντεν παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μιλώντας για τον στόχο του πρωταθλήματος, τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και το πώς διαχειρίζεται την αρνητική κριτική. 

Ολόκληρη η εξαιρετική συνέντευξη από τον Howard Beck βρίσκεται εδώ

Για τον στόχο του πρωταθλήματος που ως τώρα του έχει ξεφύγει: 
«Φυσικά το να κερδίσω ένα πρωτάθλημα έχει σημασία. Το σκέφτομαι τα τελευταία δύο, δυόμισι χρόνια. Είμαι στο σωστό δρόμο. Δεν μπορείς να «τρέξεις» την διαδικασία. Κάποιοι κερδίζουν τον τίτλο νωρίς, κάποιοι αργά. Το θέμα είναι να βρεις το τέλειο τάιμινγκ. Η στιγμή που θα συμβεί θα είναι η στιγμή που θα συμβεί. Πρέπει να είμαι υπομονετικός, να συνεχίσω να δουλεύω σαν σκύλος, να είμαι εξαιρετικός ηγέτης, εξαιρετικός συμπαίκτες, και να προσπαθήσω να φέρω στην ομάδα το ταλέντο και τους παίκτες που θα έχουν την ίδια επιθυμία με μένα. Νομίζω πως τα έχουμε όλα αυτά τώρα». 

Όσο για το πώς χειρίζεται την αρνητική κριτική:
«Απλά προσπαθείς να επικεντρωθείς σε αυτό που είναι σημαντικό για σένα, στα πράγματα που έχουν σημασία. Τα πράγματα που δεν μετράνε και τόσο πολύ, τα κρατάς μακριά, όσο πιο μακριά γίνεται. Στην θέση μου, υπάρχει πολλή αρνητική ενέργεια, αρνητική κριτική. Εγώ λέω πως «αν δεν το καταλαβαίνετε, δεν το καταλαβαίνετε». Εγώ είμαι καλά». 

Φυσικά, εκνευρίζεται όταν ακούει ότι είναι απών στα πλέι-οφς. 
Κούτα, θα μπορούσα να πω πως ο Τζέιμς είχε μέσο όρο 31 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ στα πλέι-οφς και απλά δεν είχαμε αρκετό ταλέντο γύρω του, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να εκθέσω κανένα συμπαίκτη μου. Βλέπεις πως προσπαθώ να απολογηθώ; Ξέρεις, δεν χρειάζεται καν να το κάνω αυτό. Θα τους αφήσω απλά να λένε ότι θέλουν και εγώ θα προσπαθώ να γίνω καλύτερος». 

Ο Χάρντεν δηλώνει χαρούμενος με το γεγονός ότι έχει μείνει 7 χρόνια στο Χιούστον, τη στιγμή που άλλοι σούπερσταρς αλλάζουν εύκολα ομάδες. 
«Υπάρχουν άλλοι τρόποι που θα μπορούσα να το έχω χειριστεί, και πιθανότατα θα είχα ένα πρωτάθλημα τώρα. Αλλά είμαι εντάξει με το να είμαι στο Χιούστον και να ψάχνω έναν τρόπο… Θα βρω έναν τρόπο να κερδίσω ένα πρωτάθλημα, τουλάχιστον ένα. Αλλά αυτή η σκέψη δεν πρόκειται να με διαλύσει. Νιώθω καλά με την καριέρα μου». 

Σε ό,τι αφορά στον νέο του συμπαίκτη, τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, λέει: 
«Ο Ρας δεν είναι απλά ο παλιός μου συμπαίκτης όταν ήμουν στην Οκλαχόμα. Ο Ρας είναι ο αδερφός από τότε που ήμουν 10. Η επικοινωνία μας είναι διαφορετική. Ο τρόπος που μιλάμε ο ένας στον άλλο είναι διαφορετικός. 

Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος συμμετοχές, θα έχουμε πολλές στιγμές που δεν θα είμαστε σταθεροί στην regular season. Αλλά είμαι χαρούμενος με το γεγονός ότι θα πάω στον πόλεμο των πλέι-οφ με κάποιον που είναι…σκύλος. Με κάποιον που είναι ένας πραγματικός δολοφόνος». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.