Σκέφτεται να κατέβει στο Τόκιο ο Κάρι

Ο Στεφ Κάρι φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ στο ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο το 2020, ώστε να ενισχύσουν τις πιθανότητες κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου.
Δημοσίευση: 15/09/2019 - 08:47
Ο Στεφ Κάρι φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ στο ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο το 2020, ώστε να ενισχύσουν τις πιθανότητες κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου. Όπως υπογραμμίζει ο αμερικανικός Τύπος, ο αστέρας των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θέλει ένα ολυμπιακό μετάλλιο στη συλλογή του και για αυτό τον λόγο είναι διατεθειμένος να θυσιάσει τις καλοκαιρινές διακοπές του το ερχόμενο καλοκαίρι, για να αγωνιστεί στην Ιαπωνία.

Στο πλευρό του αναμένεται να έχει και τον συμπαίκτη του στους “πολεμιστές”, Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος θέλει και αυτός να πάρει μέρος στο ολυμπιακό τουρνουά. Ο Κάρι έχει κατακτήσει δυο χρυσά μετάλλια σε παγκόσμια κύπελλα με τις ΗΠΑ, το 2010 στην Τουρκία και το 2014 στην Ισπανία. Ο Γκριν από την πλευρά του μετράει ήδη ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016.