Γκριν: “Ήσασταν λάθος”

Ο Ντρέιμοντ Γκριν τόνισε πως το νέο συμβόλαιό του με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είναι μια απάντηση, στην κριτική που δέχτηκε κυρίως από τον αμερικανικό Τύπο.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν τόνισε πως το νέο συμβόλαιό του με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είναι μια απάντηση, στην κριτική που δέχτηκε κυρίως από τον αμερικανικό Τύπο. Παράλληλα, ο παίκτης των “πολεμιστών” τόνισε πως δεν κρατάει κακία στον Κέβιν Ντουράντ, για την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ φάνηκε να του αρέσει που οι περισσότεροι θεωρούν την ομάδα του αουτσάιντερ για τον τίτλο του πρωταθλητή. Ο Γκριν μίλησε στο “ESPN”. Αναλυτικά δήλωσε: 

Για το νέο του συμβόλαιο: «Αυτό το συμβόλαιο λέει πράγματα για τις αηδίες που είπατε για εμένα, σας λέει ότι υπήρχε μέθοδος απέναντι σε αυτήν την τρέλα. Και σας λέει, ότι ήσασταν λάθος».

Για το ότι οι Ουόριορς θα είναι πια αουτσάιντερ: «Μου έχει λείψει να μας θεωρούν αουτσάιντερ. Είμαι σίγουρος, ότι και στον Στεφ λείπει αυτό, ενώ και ο Κλέι μου έστειλε μήνυμα για αυτό μέσα στο καλοκαίρι, θεωρώ πως και σε αυτόν λείπει».

Για τον Ντουράντ: «Είναι ο αδελφός μου, χθες κιόλας μιλούσαμε. Αν σου έλεγαν, ότι έρχεται και θα πάρεις δύο πρωταθλήματα μαζί του, τότε τρελαίνεσαι. Δε θα άλλαζα αυτό με τίποτα».

Για το ότι δεν του μίλησε ο Ντουράντ πριν πάει στο Μπρούκλιν: «Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Δε θα πάω εγώ να του ζητήσω την άδεια, για παράδειγμα, για το αν θα αφήσω έγκυο την αρραβωνιαστικιά μου. Είναι η ζωή μου. Υποτίθεται, ότι πρέπει να ζητάω άδεια από τον καθέναν για το τι θα κάνω; Όχι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.