Γκριν: “Ο Λεμπρόν άνοιξε πολλές πόρτες”

Ο Ντρέιμοντ Γκριν είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Λεμπρόν Τζέιμς, υπογραμμίζοντας πως ο παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς κατάφερε να ανοίξει πολλές πόρτες για τους παίκτες του ΝΒΑ, ώστε αυτοί να εκφράζονται ελεύθερα.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Λεμπρόν Τζέιμς, υπογραμμίζοντας πως ο παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς κατάφερε να ανοίξει πολλές πόρτες για τους παίκτες του ΝΒΑ, ώστε αυτοί να εκφράζονται ελεύθερα. Ο παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δήλωσε πως για τον ίδιο είναι σημαντικότερο αυτό το επίτευγμα από τα όσα έχει καταφέρει ο “Βασιλιάς” στην καριέρα του.

Χαρακτηριστικά, ο Γκριν δήλωσε: “Πολλοί πλέον λένε ανοικτά όσα σκέφτονται. Θέλω να δώσω τα credits στον Λεμπρον, έδειξε σε όλους την δύναμη που έχουν. Οι αθλητές καταλαβαίνουν ότι μπορούν να πάρουν τον έλεγχο του μέλλοντός τους και της μοίρας τους. Πολλοί το μισούν αυτό. Όλοι εκθειάζουν τον Λεμπρόν για την καριέρα του στο μπάσκετ και αυτά που έχει πετύχει… Νομίζω ότι οι πόρτες που άνοιξε για τους αθλητές και ειδικά τους παίκτες μπάσκετ είναι το μεγαλύτερο του επίτευγμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.