Τζαμπάρ: “Θέλει βοήθειες ο Λεμπρόν”

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ υπογράμμισε πως ο Λεμπρόν Τζέιμς χρειάζεται βοήθειες τη νέα σεζόν στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ υπογράμμισε πως ο Λεμπρόν Τζέιμς χρειάζεται βοήθειες τη νέα σεζόν στους Λος Άντζελες Λέικερς. Ο θρύλος του ΝΒΑ αναφέρθηκε και στις εφετινές προσθήκες των Άντονι Ντέιβις και Ντε Μάρκους Κάζινς. 

Αρχικά, ο Τζαμπάρ δήλωσε: “Έχει ήδη δείξει πως είναι ο ολοκληρωμένος παίκτης, που χρειάζονται οι Λέικερς, επομένως δεν ανησυχώ. Χρειάζεται απλά να ενώσουν σωστά τα κομμάτια του παζλ γύρω του. Δεν μπορείς να κερδίσεις πρωτάθλημα, με έναν μόνο παίκτη από την ελίτ. Θέλεις βοήθεια και νομίζω πως τώρα την έχει. Αν παίξει καλά και η ομάδα είναι ανταγωνιστική στα play off, θα είναι αρκετό. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν, αλλά οι φίλοι της ομάδας είναι πεινασμένοι, κάτι που είναι θετικό σημάδι. Θέλουν να κερδίζουν και στηρίζουν την ομάδα τους”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Ο Ντέιβις είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Μπορεί να κάνει τα πάντα και στις δύο άκρες του παρκέ. Είναι εξαιρετική προσθήκη και το γεγονός πως θα παίξει ξανά με τον Κάζινς, είναι καλό. Έχουν κοινό παρελθόν και τώρα θα βρεθούν στο πλάι του Λεμπρόν. Είναι μία καλή ομάδα. Οι Λέικερς έχουν πλέον τα κομμάτια, ώστε να διεκδικήσουν τον τίτλο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.