Νεοϋορκέζος ο Ρόουζ

Η εποχή του Ντέρικ Ρόουζ στο Σικάγο έλαβε και επίσημα τέλος, με τον αστέρα των Μπουλς να βρίσκεται στο επίκεντρο ενός... τυφώνα ανταλλαγών πέντε παικτών με τους Νικς και να καταλήγει στη Νέα Υόρκη, δίπλα στους Καρμέλο Άντονι και Κρίσταπς Πορζίνγκις!

Η εποχή του Ντέρικ Ρόουζ στο Σικάγο έλαβε και επίσημα τέλος, με τον αστέρα των Μπουλς να βρίσκεται στο επίκεντρο ενός… τυφώνα ανταλλαγών πέντε παικτών με τους Νικς και να καταλήγει στη Νέα Υόρκη, δίπλα στους Καρμέλο Άντονι και Κρίσταπς Πορζίνγκις! Συγκεκριμένα, οι «ταύροι» θα στείλουν, εκτός του Ρόουζ, τον Τζάστιν Χόλιντεϊ και μία επιλογή δεύτερου γύρου του ντραφτ 2017 στους Νικς με αντάλλαγμα τους Ρόμπιν Λόπες, Τζέριαν Γκραντ και Χοσέ Καλντερόν!
 
Αναμφίβολα η κίνηση αυτή, με τη μετακίνηση του μέχρι πρότινος αστέρα των Μπουλς στους Νικς, ισχυροποιεί την ομάδα της Νέας Υόρκης στην προσπάθειά της να επιστρέψει στα πλέι οφ της Ανατολικής Περιφέρειας και στη διάκριση. Παρόμοιο πόθο για αναβίωση μεγάλων στιγμών του παρελθόντος, πάντως, είχαν και οι «ταύροι» όταν επέλεγαν στο Νο1 του ντραφτ του 2008 τον Ρόουζ, αλλά οι διαδοχικοί τραυματισμοί του αστέρα του Σικάγο στα γόνατα δεν άφησαν συνέχεια στο όνειρο.
 
Ο Ρόουζ αγωνίστηκε σε 406 παιχνίδια (405 στην αρχική πεντάδα) με τη φανέλα του Σικάγο με μέσο όρο καριέρας 19.7 πόντους, 6.2 ασίστ και 3.4 ριμπάουντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.